اداره امورتغذيه
اداره تغذيه از یک مجموعه کاملا مجهز و مجزا تشكيل شده است ، سلف سرويس واقع در مرکز دانشگاه با نمای رو به دریا با ظرفيت سرويس دهي به 3۰۰۰ دانشجو می باشد.
بابک توکلی
رئيس اداره تغذيه
مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد
پست الکترونیک :---
تلفن : 31272139- 054
فکس : ---
شرح وظایف
1 - نظارت بر سردخانه ها و انبارهاي مواد غذایی : در سلف سرویس مرکزی ، دو سردخانه زیر صفر جهت نگهداری گوشت و مرغ و ماهی منجمد و یک سردخانه بالای صفر . جهت نگهداري ميوه و سبزي و لبنيات و ... وجود دارد كه بهداشت و اين سردخانه ها روزانه كنترل مي شود . ضمناً در سلف سرويس يك انبار جهت نگهداري برنج و حبوبات وجود دارد.
2 - نظارت بر كيفيت مواد اوليه مصرفي جهت طبخ غذا توسط كارشناس اداره تغذيه
تمامي مواد اوليه اي كه جهت طبخ غذا خريداري مي شوند توسط كارشناس اداره تغذيه كنترل مي گردد . در هر مورد دارا بودن كيفيت ظاهري مطلوب و برچسب مشخصات شامل تاريخ توليد و انقضاء ، پروانه ساخت و بهره برداري و مهر استاندارد الزاميست در بعضي موارد به منظور اطمينان بيشتر از بهداشت و سلامت مواد اوليه مصرفي جهت انجام آزمايشات ميكروبي و شيميائي اين مواد به آزمايشگاه اداره نظارت بر مواد غذائي ارسال مي گردند و تا قبل از مشخص شدن نتيجه آزمايش از مصرف آنها خودداري مي گردد.
3 - نظارت بر رعايت بهداشت فردي پرسنل آشپزخانه و نيز رعايت بهداشت و نظافت سلف سرويس ها
هركدام از پرسنل آشپزخانه موظفند در بدو ورود و سپس هر ۶ ماه يكبار با انجام آزمايشات لازم كارت بهداشت معتبر دريافت نمايند و نيز در طي پخت غذا هم ملزم به رعايت بهداشت فردي و استفاده از روپوش و كلاه و دستكش تميز مي باشند .
به منظور رعايت بهتر بهداشت سلف سرويس علاوه بر نظافت ، ضد عفوني سطوح مختلف بوسيله وايتكس و تيرك صورت مي گيرد ليوان ها و ظروف غذاخوري نيز با وايتكس يا كلر ضد عفوني مي شوند .
واگذاري پخت و پز غذا به بخش خصوصي :
بنا به موافقت مسئولين محترم دانشگاه جهت بالا بردن كيفيت غذا و همچنين ايجاد رقابت ، با یک شركت خصوصي قرارداد بسته شد تا تحت نظارت اداره تغذيه نسبت به طبخ و توزيع غذا در سلف سرويس مرکزی اقدام نمايند.
ضمناً روزانه در سلف سرويس به طور متوسط 2400 پرس غذا در وعده ناهار و شام پخت و توزيع مي شود .
ساخت و تجهیز سلف سرویس جدید
در اين زمينه فعاليت هاي انجام شده عبارتند از :
ساخت ساختمان جدید سلف مرکزی شبیه کشتی و با نمای زیبای دریا عمان و تجهیز کامل آشپزخانه با وسایل کاملا صنعتی و اتوماتیک به منظور پخت و پز غذا می باشد .
فعاليتهاي انجام شده در اتوماسيون تغذيه :
در سال ۱۳۸۰ براي مكانيزه كردن و سهولت توزيع غذا با شركت ستاره جهانگستر قراردادي جهت خريد و نصب دستگاهها منعقد گرديد و كارتهاي سلف توسط اداره تغذيه در اختيار دانشجويان قرار گرفت .
در سال ۱۳98 با توجه به استهلاك كارت ها و افزايش آمار غذایی ، قراردادي جدید با شركت پدیده عصر جدید جهت تعويض دستگاه ها و كارت ها منعقد گرديد و با توجه به چند منظوره بودن كارت هاي فوق با هماهنگي مسئولين موافقت گرديد جهت توزيع كارتها و چاپ آن به عنوان كارت هوشمند دانشجویي انجام شود . كارت ها توسط اداره حراست به عنوان كارت دانشجویي ، چاپ و توسط اداره تغذيه توزيع گرديد ، هم اكنون با افزايش جايگاه هاي توزيع و رزرو غذا در سلف سرويس مرکزی و با كاستن از زمان انتظار براي دريافت غذا و بالابردن رضايتمندي با نصب رزرو اينترنتي و شارژ اينترنتي و استفاده از نرم افزار مخصوص برای سیستم عامل های آندروید و ios و مكانيزه كردن افزايش اعتبار با نصب دستگاه هاي پوز بانكي تمامي سيستم اتوماسيون به صورت صد در صد مكانيزه شده است.
تصاویر






