دکتر زبیررئیسی
مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه
مدرک تحصیلی : دکتری
پست الکترونیک : zobeir [dot] raisi [at] gmail [dot] com
تلفن : 31272253 - 054
فکس : 35323577 - 054
● فلسفة ايجاد مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه:
فلسفة ایجاد مرکز كارآفريني و ارتباط با جامعه دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار بر آن است كه كارآفريني يك خصيصه منحصراً ذاتي نيست، بلكه از طريق آموزشهايي مناسب در زمينههاي چگونگي حصول فراست و زيركي در كسب و كار، مهارتهاي خاص، و تغيير نگرش و ايجاد انگيزه در افراد، ميتوان مبادرت به تربيت افراد كارآفرين كارآمد نمود.
● اهداف مرکز:
●تشويق دانشجويان، اساتید، کارکنان و فارغ التحصیلان دانشگاهی به ارائه ایدهها و طرحهای خلاقانه وکارآفرينانه در زمينههای گوناگون و حمايت از آنان به منظور تبدیل ایده به محصول.
●ترويج، ترغيب و ارتقاء روحيه و فرهنگ كارآفريني و تلاش در جامعه دانشگاهی.
●ارائه برنامه هاي آموزشي در قالب استارت آپ ویکندها، سمينارها، همایش ها، كارگاه هاي آموزشي و نشريات كارآفريني.
●تحقيق و پژوهش در زمينه كارآفريني و ارتباط آن با رشته های تخصصی دانشگاه.
●ارائه مشاوره و حمايت از دانشگاهيان جهت پرورش ايدههاي خلاق و كارآفرينانه.
●برقراري ارتباط با صنعت و ايجاد پايگاه هاي اطلاعاتي صنعتي و دانشگاهي در استان.
●ترغيب و جذب جامعة دانشگاهي به آموزش دورههاي كارآفريني.
●آگاه سازي جامعه دانشگاهي در مورد كارآفريني، كارآفرينان و نقش آنها در رونق اقتصادي و ايجاد اشتغال و رفاه.
●گسترش تحقيقات تخصصی در خصوص كارآفرينان، پروژههاي كارآفريني، محيط و فضاي كارآفرينان و ساير زمينههاي مرتبط باتوجه به شرايط و مقتضيات کشور.
● چشم انداز (آرمان) مرکز:
مركز كارآفريني دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار مصمم است با ايجاد ممتازترين مركز كارآفريني در سطح دانشگاههاي جنوب شرق کشور و به ویژه سواحل مکران به منظور ايجاد جامعهاي توسعه يافته و پويا، مركب از افرادي خلاق، نوآور و داراي استقلال اقتصادي (متكي به خود) و با تحصيلات عالي گام بردارد.
● مأموريت مرکز:
ـ تقويت و بارور كردن بنية دانش كارآفريني و توسعه و ترويج فرهنگ آن از طريق پژوهش و تعليم و تربيت كارآفرينان.
ـ انجام تمهيدات و هماهنگيهاي لازم براي ايجاد تسهيلات و امكانات به منظور توسعه مشاغل بيشتر توسط دانشآموختگان دانشگاهي در جهت كمك به شكوفايي اقتصادي و رفاه عمومي كشور.
● دانشگاه کارآفرین:
در عصر حاضر فشارهای روزافزون بر دوش دولت ها و کاهش بودجه های دولتی در سال های اخیر، افزایش تعداد دانش آموختگان، بیکاری فزاینده و بحران اشتغال جوانان به ویژه دانشآموختگان، تغییر در انتظارات متقاضیان ورود به دانشگاهها، رقابت، نیازهای متغیر بازار، مسئولیتپذیری و پاسخگویی در مقابل افراد جامعه، انقلاب کیفیت و بهرهوری ، تغییر در دانش و ضرورت مدیریت دانش و تجاری سازی دانش، تحول در آموزش های سنتی و گرایش به سمت آموزشهای نو و پژوهشهای کاربردی، به کارگیری فناوریهای نوین و سایر مواردی که موجب تحول در رسالت، نقش و کارکردهای دانشگاه شدهاند، ضرورت کارآفرینی دانشگاهی و ایجاد دانشگاه کارآفرین را به عنوان یکی از ابزارهای حیاتی، راهبردی و کلیدی آموزش عالی برای مواجهه با این تغییرات و فشارها روشن و بدیهی کرده است. دانشگاه کارآفرین که به مفهوم کنش کارآفرینانه در راهبردها، ساختارها، دیدگاهها و عملکردهای یک دانشگاه بوده و به «دانشگاه نسل سوم» نیز معروف است، مؤسسهای خود مولد بوده که برای کسب منابعش، در روند گذار از «سازمان مبتنی بر هدایا و و ابسته به نهادهای دیگر» است و فارغالتحصیلانی را به جامعه ارائه می دهد که دانش را در کنار پژوهش های کاربردی به خدمت گرفته و با نوآوری کار میآفرینند.
