دات نت نیوک
تاریخ انتشار: چهارشنبه 01 خرداد 1398
برگزاری ضیافت افطاری درمسجد نبوت دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار

همزمان با آغاز ایام مبارک ماه مبارک رمضان، سفره های افطاری (ضیوف الرحمن)درمسجدنبوت دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار برگزار می گردد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، این ضیافت افطاری هر شب از تاریخ 17اردیبهشت ماه تا پایان ماه رمضان پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء، در محل مسجد نبوت دانشگاه برگزار که بیش از 400 روزه دار شیعه و سنی، مهمان سفره پربرکت اهل بیت علیهم السلام می شوند.
گفتنی است: این سنت حسنه در کلیه افطارهای ماه مبارک رمضان، بصورت ساده و به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، کانونها، انجمن اسلامی و بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار می شود.
علاقمندان به مشارکت در این سفره الهی می توانند نحوه و میزان مشارکت خود را از طریق شماره تماس 31272157-054و31272143-054 اعلام دارند.

• برگزاری ضیافت افطاری درمسجد نبوت دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار