تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 07 خرداد 1398

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون دانشجویان استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد برای نیمسال اول سال تحصیلی99-98 دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

بدينوسيله به اطلاع مي رساند دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در نظر دارد براساس آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد (آیین نامه 2995574/2 مورخ 16/12/96 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) اقدام به پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی 99-98 در رشته های پیوست نماید. لذا دانشجویان علاقمند به ادامه تحصیل در رشته/ گرایش های مذکور ضمن دارا بودن شرایط لازم و پذیرش تعهدات مرتبط به آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان می بایستی مدارک لازم را تا تاریخ 31/2/1398 به آدرس چابهار، بلوار شهید ریگی، خیابان دانشگاه، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه به کد پستی 9971756499  پست نمایند.

شرایط لازم:
1-    متقاضی بایستی در پایان شش نیمسال نخست تحصیل حداقل سه چهارم کل واحدهای لازم برای فارغ التحصیلی را گذرانده باشد.
2-    متقاضی بایستی در پایان شش نیمسال نخست تحصیل در بین هم ورودی ها جزء 15 درصد برتر باشد.
3-    طول سنوات تحصیل متقاضی نباید از هشت نیمسال تجاوز نماید.

مدارک لازم جهت ثبت نام:
1-    فرم تکمیل شده متناسب با هر متقاضی. ( الف یا ب)
2-    تصویر تمام صفحات شناسنامه، کارت ملی و کارت دانشجویی
3-    یک قطعه عکس 4×3 با ذکر مشخصات متقاضی در پشت آن ها.
4-    ریز نمرات تایید شده توسط مدیریت امور آموزشی دانشگاه
5-    سایر مدارک (رزومه ی علمی و مستندات پژوهشی)

توضیحات مهم:
-    پذیرش بدون آزمون از دانشجویان کارشناسی در دوره کارشناسی ارشد، مطابق ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مقررات دانشگاه انجام می پذیرد.
-    اسامی پذیرفته شدگان اولیه در دانشگاه به همراه مدارک و مستندات مربوط برای تطبیق شرایط وفق آیین نامه و اعلام پذیرفته شدگان نهایی، به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال خواهد شد.
-    متقاضیانی که از طریق این آیین نامه در رشته های کارشناسی ارشد دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار پذیرفته شوند و اسامی انها در پرتال سازمان سنجش ثبت شود شانس پذیرش در سایر دانشگاهها را از دست خواهند داد.
-    متقاضیان موظف اند نتیجه پذیرش اولیه در دانشگاه را ظرف 10 روز از اخرین زمان ثبت نام از وب سایت دانشگاه و دفتر استعداد درخشان دانشگاه پیگیری کنند و تا یک هفته بعد از اعلام نتایج پذیرش اولیه مهلت اعتراض وجود دارد در غیر اینصورت پذیرفته شدگان جهت تایید نهایی به سازمان سنجش ارسال می شود و عواقب آن متوجه دانشجو خواهد بود.
-    مدارک ارسالی داوطلبان و وجه پرداختی آنها به هیچ وجه مسترد نمی گردد.
-    به مدارک ناقص و یا دریافت شده بعد از تاریخ 31/02/1398 ترتیب اثر داده نخواهد شد.
-    داوطلبان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در وقت اداری با مدیریت استعدادهای درخشان دانشگاه تماس حاصل نمایند. تلفن تماس: 05431272241

مدیریت استعدادهای درخشان دانشگاه

برای دانلود فایلها به قسمت پیوست مراجعه کنید