تاریخ انتشار: یکشنبه 17 شهریور 1398

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال 1398

ضمن آرزوي موفقيت براي كليه پذيرفته شدگان به اطلاع مي رساند تاريخ ثبت نام غيرحضوري اينترنتي( مقطع
كارشناسي ارشد ) در دانشگاه دريانوردي و علوم دريايي چابهار از تاريخ 17 / 06 / 98 لغايت 26 / 06 / 980 ميباشد و
ثبت نام حضوري از تاريخ 26 / 6 / 1٣98 لغايت 27 / 6 / 1٣98 با مراجعه حضوري پذيرفته شدگان انجام مي پذيرد.

مدارك لازم براي ثبت نام:
١ -اصل و دو سری تصوير مدرك كارشناسي( ليسانس) تاييد شده كه در آن معدل دوره كارشناسي(ليسانس) قيد شده باشد.
تبصره ١ –پذيرفته شدگاني كه به دلايلي قادر به ارائه اصل مدرك كارشناسي (ليسانس)  نمي باشند، لازم است اصل گواهي تاييد شده توسط دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل اخذ كارشناسي (ليسانس) را ارائه نمايند.
تبصره٢ -آن دسته از پذيرفته شدگاني كه دانشجوي سال آخر بوده اند و حداكثر تا تاريخ 1398/06/31 فارغ التحصيل ميشوند، لازم است فرم معدل كه قبلا به تاييد مسوول ذيربط رسانده است را زمان ثبت نام ارائه نمايند. و در اسرع وقت مدرك كارشناسي را تحويل اداره پذيرش و ثبت نام نمايند.
٢ -اصل شناسنامه و كارت ملي و دو سري فتوكپي از تمام صفحات آنها.
٣ -شش قطعه عكس تمام رخ ٤×٣ رنگي تهيه شده در سال جاري.
3قطعه عكس تمام رخ ٤×٣ تهيه شده در سال جاري منحصرًا براي برادراني كه با توجه به ضوابط پس از ثبت نام در دانشگاه، براي آنان معافيت تحصيلي صادر ميگردد.
٤ -مدركي كه وضعيت نظام وظيفه را در سال ١٣٩8 مشخص كند (برادران).
٥ -حكم مرخصي سالانه يا موافقت كتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي كارمندان دولت.
٦ –معرفي نامه رسمي از ستاد مشترك سپاه پاسداران انقلاب اسلامي (نيروي مقاومت بسيج) و يا وزارت جهاد كشاورزي (ویژه پاسداران)

مراحل ثبت نام مقطع کارشناسی ارشد:

1-ثبت نام غیرحضوری (از طریق سیستم گلستان دانشگاه)

2-تکمیل فرم مشخصات و ارائه مدارک تحصیلی،شناسنامه....

3-مراجعه به امور مشمولین (جهت معرفی به پلیس+10)(آقایان)

4-مراجعه به بخش پلیس+10(جهت صدور معافیت تحصیلی)(آقایان)

5-مراجعه به اداره پذیرش و ثبت نام.(جهت ثبت ­نام نهایی پذیرفته ­شدگان)

6-مراجعه به بخش IT (جهت دریافت اکانت اینترنت)

7-مراجعه به امور دانشجویی (خوابگاه،سلف،مشاوره...)

8-مراجعه به بخش کتابخانه (جهت عضویت در کتابخانه دانشگاه)

9-مراجعه به دانشکده (جهت انتخاب واحد)

برای دانلود راهنمای پذیرش غیر حضوری و فرم مشخصات به قسمت فایل های پیوستی در پایین همین صفحه مراجعه کنید.