تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 14 آبان 1398

آیین توجیهی ویژه دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی (99-98) دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با حضور اعضای هیات رییسه و  مدیران با هدف آشنایی دانشجویان با قوانین ومقررات دانشگاه در محل تالار وحدت دانشگاه برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در ابتدای این آیین ضمن تبریک به دانشجویان جدیدالورود افزود: ان شـاالله از فرصت های رشد و ارتقای علمی که در دانشگاه فراهم شده به نحو احسن استفاده تا بهترین و سرنوشت ساز ترین لحظات را با دستاوردهای بسیار ارزشمند و فاخری، همراه کنید.

حجت الاسلام و المسلمین علی دین پرور تصریح کرد: امام باقر (ع) می فرمایند انسان باید دینی که به او آموزش داده می شود را بفهمد و ما باید از دین و اعمالی که انجام می دهیم، فهم پیدا کنیم و به آن ها اعتقاد داشته باشیم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: شهید چمران پس از تحصیل در خارج از کشور هنگام بازگشت، ابراز داشت "نه تنها در آنجا گناه نکردم بلکه به هیچ گناهی نیز فکر نکردم" که شما دانشجویان باید این تفکر را همواره در تمامی مراحل زندگی خود در اولویت کارهایتان قرار دهید.

وی یادآور شد: اگر دانشجو صبر داشته و کمال را، پیشه راه کند حتی اگر دور از خانه و خانواده نیز باشد با توکل بر خدا، به مشکلی بر نخواهد خورد که او را از پای درآورد و از راه درست، منحرف شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در ادامه با بیان توصیه های آموزشی و اخلاقی به اهمیت مدیریت زمان اشاره کرد و افزود: خواسته ما از شما دانشجویان این است که از فرصت های پیش رو نهایت استفاده را جهت کسب علم و دانش و تهذیب نفس ببرید و زمان خود را بیهوده سپری نکنید.

در ادامه برگزاری این آیین، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی ضمن خیرمقدم به دانشجویان جدید الورود اظهارداشت: رسالت اصلی و مهم دانشگاه تخصصی دریانوردی و علوم دریایی، تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد برای اداره بهتر امروز و آینده جامعه ایران اسلامی است.

دکتر محمد جواد عبادی تصریح کرد: دانشجویان در طول دوران تحصیل با فراگیری همزمان و توأم علم و دانش و اخلاق و با شرکت در فعالیت های علمی، فرهنگی و اجتماعی می توانند گام بزرگی را در راستای اهداف دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار بردارند.

وی با تشریح  وظایف واحدهای مختلف معاونت دانشجویی، از دانشجویان خواست در صورت وجود هرگونه مشکلی در این زمینه ها، در ابتدا بـاید با توجه به سلسله مراتب اداری تعیین شده، موضوع را به اطلاع مسوولین مربوطه رسانده و پیگیری کنید تا مشکل برطرف شود.

در ادامه مدیران آموزشی، دانشجویی، ،کمیته انضباطی و حراست دانشگاه به معرفی و تشریح فعالیت‌ها، قوانین و مقررات حوزه کاری خود برای دانشجویان جدید الورود پرداختند.

همچنین در حاشیه جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی (99-98) دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ، کانون‌ها وتشکل‌های دانشجویی دانشگاه اقدام به ثبت‌نام از دانشجویان علاقمند به فعالیت در کانون‌ها دانشجویی کردند.

• بـرگزاری آیین توجـیهی دانشـجویان جـدیدالورود دانـشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار