تاریخ انتشار: شنبه 25 آبان 1398

در راستای تکریم و تجلیل از خانواده معظم شهدا و ایثارگران، رئیس، اعضای هیات رئیسه وجمعی از مدیران دانشگاه با  خانواده شهیده دانش آموز،"نسترن خسروی" دیدار کردند.

رئیس دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار در این دیدار با بیان اینکه شهادت بالاترین درجه ایثار است، اظهار داشت: والدین شهدا ارزشمندترین افراد جامعه هستند که با تربیت چنین فرزندانی موجب عزت کشور در دنیا شدند.

دکتر محمود نصیری، شهادت را بالاترین درجه ایثار برشمرد و افزود: مدیران باید با تاسی از شهدا، با ایثار و اهتمام بسیار به مردم که ولی نعمت ما هستند، خدمت کنند.

حجت الاسلام و المسلمین علی دین پرور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در این آیین با بیان اینکه اگر انقلاب اسلامی ما به ثمر نشست به واسطه خون های پاک شهیدان بوده است، خاطر نشان کرد: ولایت مداری و  توجه به ارزش های اسلامی، مهمترین پیام شهیدان برای ماست و  باید مستحکم و با انگیزه در راستای آرمان های انقلاب، شهدا و بنیان گذار کبیرانقلاب اسلامی، حرکت کنیم.

دانشگاهیان دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار در این دیدار ضمن گفت ‌و گو در فضایی صمیمانه با خانواده شهیده نسترن خسروی ، با اهدای گُل و لُوح تقدیر، از مقام شامخ این شهیده بزرگوار، تجلیل کردند.

گفتنی است: شهیده "نسترن خسروی"، دانش آموز 8 ساله ایی بود که در حادثه تروریستی تاسوعای حسینی در سال 89 در شهرستان چابهار به فیض شهادت، نائل آمد.

• دیدار دانشگاهیان دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار با خانواده شهیده "نسترن خسروی"