تاریخ انتشار: چهارشنبه 06 آذر 1398

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۱۳۹۸

اطلاعيه ثبت نام پذيرفته شدگان تکمیل ظرفیت كارشناسي ارشد سال 1398

ضمن آرزوي موفقيت براي كليه پذيرفته شدگان به اطلاع مي رساند تاريخ ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه دريانوردي و علوم دريايي چابهار از تاریخ 98/10/28 لغایت 98/11/07 می باشد و ثبت نام حضوری از تاریخ 1398/11/07 لغايت 1398/11/08 با مراجعه حضوري پذيرفته شدگان انجام مي پذيرد.

مدارك لازم براي ثبت نام:

١ -اصل و دو سری تصوير مدرك كارشناسي( ليسانس) تاييد شده كه در آن معدل دوره كارشناسي(ليسانس) قيد شده باشد.
تبصره ١ –پذيرفته شدگاني كه به دلايلي قادر به ارائه اصل مدرك كارشناسي (ليسانس)  نمي باشند، لازم است اصل گواهي تاييد شده توسط دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل اخذ كارشناسي (ليسانس) را ارائه نمايند.
تبصره٢ -آن دسته از پذيرفته شدگاني كه دانشجوي سال آخر بوده اند و حداكثر تا تاريخ 1398/06/31 فارغ التحصيل ميشوند، لازم است فرم معدل كه قبلا به تاييد مسوول ذيربط رسانده است را زمان ثبت نام ارائه نمايند. و در اسرع وقت مدرك كارشناسي را تحويل اداره پذيرش و ثبت نام نمايند.
٢ -اصل شناسنامه و كارت ملي و دو سري فتوكپي از تمام صفحات آنها.
٣ -شش قطعه عكس تمام رخ ٤×٣ رنگي تهيه شده در سال جاري.
3قطعه عكس تمام رخ ٤×٣ تهيه شده در سال جاري منحصرًا براي برادراني كه با توجه به ضوابط پس از ثبت نام در دانشگاه، براي آنان معافيت تحصيلي صادر ميگردد.
٤ -مدركي كه وضعيت نظام وظيفه را در سال 1398 مشخص كند (برادران).
٥ -حكم مرخصي سالانه يا موافقت كتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي كارمندان دولت.
٦ –معرفي نامه رسمي از ستاد مشترك سپاه پاسداران انقلاب اسلامي (نيروي مقاومت بسيج) و يا وزارت جهاد كشاورزي (ویژه پاسداران)

برای دانلود فرم مشخصات ارشد و دکتری به قسمت فایل های پیوستی مراجعه کنید.