تاریخ انتشار: دوشنبه 02 دی 1398
     برگزاری آیـین  تجـلیل از پـژوهشگران بـرتر دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار

برگزاری آیـین تجـلیل از پـژوهشگران بـرتر دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار

به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری با حضور دکتر نصیری رییس دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه و جمعی از اعضای هیأت علمی، از پژوهشگران برتر دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی؛ رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در این آیین اظهار داشت: برنامه ریزی و هم افزایی دانشگاه و جامعه یکی از اصول پیشرفت علم و توسعه و پژوهش است و در این راستا دانشگاه می تواند نقش بسزایی در جهت حل مشکلات منطقه، داشته باشد.
دکتر محمود نصیری با اشاره به پویایی دانشگاه تخصصی دریانوردی وعلوم دریایی چابهاردر سال های اخیر، افزود: فعالیت های پژوهشی در این دانشگاه تخصصی، وارد حوزه جامعه محور شده است و باید به وجود روحیه پژوهش محور در این دانشگاه تخصصی، افتخار کنیم.
رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با اعلام حمایت مجموعه دانشگاه از فعالیت های پژوهشی تصریح کرد: ما با همه توان در تلاش هستیم تا بسترهای لازم برای فعالیت های پژوهشی پژوهشگران را فراهم کنیم زیرا امر مهم پژوهش و نوآوری در دانشگاه تخصصی دریانوردی و علوم دریایی چابهار، همواره در اولویت قرار دارد.
نصیری پروژه های درسی هدفمند و تحقیقات کاربردی را از اولویت های پژوهشی دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار در حیطه تجاری سازی وکارآفرینی برشمرد و یادآور شد: با تمرکز بر این اولویت ها می توانیم شاهد توسعه و پیشرفت مبتنی بر نیروی انسانی خلاق و کارآفرین در منطقه باشیم.
وی تصمیم گیری برای حرکت در مسیر تحقق اهداف مرجعیت علمی را یکی از اصول دانشگاه توسعه محور، دانست و خاطر نشان کرد: برای دستیابی به هدف های کلیدی تر باید از ظرفیت کارگاه ها وآزمایشگاه ها دردانشگاه بهینه استفاده کرد زیرا این ظرفیتها می تواند نقش بسزایی در صنعت داشته باشد.
وی با بیان اینکه تمام اعضای خانواده بزرگ دانشگاه تخصصی دریانوردی و علوم دریایی چابهار باید در تمام امورات دانشگاه مشارکت فکری و عملیاتی داشته باشند،افزود: فعالیت های اداری و پژوهشی در کنار هم به رشد و بالندگی دانشگاه کمک خواهد کرد.
رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ادامه داد: اعضای هیات علمی، باید برنامه چشم انداز 5 ساله ایی در حوزه پژوهش و فناوری داشته باشند و به گونه ای عمل کنند تا بتوانند نگرش و باور پژوهش را در دانشجویان ایجاد و تقویت کند و در این راستا باید مقالاتی که چاپ می شود باعث ارتقاء جایگاه دانشگاه در محور تولید علم در سطح کشور باشد.
در ادامه پژوهشگران برتر و فعال دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، مورد تقدیر قرار گرفتند.

دانشکده مهندسی دریا
    6.    خانم دکتر صادقی          فعال
    7.    خانم دکتر عطاران          فعال
    8.    آقای دکتر عبادی             فعال