تاریخ انتشار: جمعه 13 بهمن 1402

به گزارش روابط عمومی، دکتر رجائی رئیس دانشگاه در پیامی آغاز دهه فجر و چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند ایران اسلامی را تبریک و تهنیت گفت.

متن پیام به شرح ذیل می‌باشد:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
«والفجر و لیال عشر ...»
کلام الهی والفجر و لیال عشر، نوید بخش پگاه روشن پیروزی است و خدای متعال را شاکریم که اینک ملت غیور ایران چهل و پنجمین بهار انقلاب اسلامی را گرامی می‌دارد.
دهه فجر امسال در کنار سرفرازی و سربلندی ملت مسلمان ایران، فریادهای سرخ و جاودانی علیه کفر و استبداد را در کنار موفقیت های عرصه های علمی و دانشگاهی یادآوری می کند.
در بیش از چهار دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی، گام‌های بلند و محکمی در راستای خودکفایی ایران اسلامی برداشته شده و در مقطع حساس کنونی باید با حفظ اتحاد و همدلی در مسیر عزّت و سربلندی کشور عزیزمان مان گام برداشته و موجبات غرور و سرافرازی آنرا در عرصه‌های مختلف فراهم نماییم.
اینجانب فرا رسیدن ایام فرخنده و مبارک دهه فجر را به تمامی ملت شریف ایران و به خصوص اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار تبریک و تهنیت عرض کرده و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و سه شهید دانشجوی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، با آرمان‌های امام راحل (ره) و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تجدید میثاق کرده و امید آن دارم که با همدلی و وحدت بیش از گذشته در عرصه علم و سازندگی رو به سوی افق‌های روشن حرکت نموده و در پیشرفت کشور عزیزمان ایران اسلامی مثمر ثمر باشیم.

• پیام رئیس دانشگاه به مناسبت آغاز دهه فجر و چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران