تاریخ انتشار: شنبه 14 بهمن 1402
آیین گرامیداشت دهه مبارک فجر در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر و چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، مراسمی با حضور رئیس دانشگاه، هیأت رئیسه، مدیران، اعضای هیأت علمی و کارمندان روز شنبه ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۲ در مسجد نبوت دانشگاه برگزار شد.
در این آیین دکتر رجائی رییس دانشگاه، ضمن تبریک آغاز دهه فجر و تقارن آن با ماه مبارک رجب، گفت: چهل‌ و پنج ساله شدن انقلاب مردمی ایران اسلامی حاوی پیامی روشن برای همه‌ی ایران ستیزان و بدخواهان است و دشمنان مردم ایران و انقلاب اسلامی باید آگاه باشند این انقلاب مردمی بوده و به خواست و اراده مردم رخ داده و به اراده آن‌ها نیز پیش خواهد رفت.
وی در ادامه اظهار داشت: همواره دانشگاه‌ها پشتیبان این انقلاب بوده‌اند و در بسیاری موارد مشکلات کشور و نظام به دست توانمند دانشگاهیان حل شده است.
در ادامه این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضوی عضو هیأت علمی دانشگاه با گرامیداشت ایام ا... دهه مبارک فجر، انقلاب اسلامی را حاصل مجاهدت خون شهیدان و رهبری حضرت امام(ره) و ملت ایران دانست و گفت: قطعا یکی از بزرگترین نعمت هایی که خداوند به ملت ایران هدیه کرد همین نعمت انقلاب اسلامی است.
وی تصریح کرد: امروز علیرغم همه دشمنی ها و توطئه ها، جمهوری اسلامی در اوج عزت و اقتدار به سر می برد و شکوهمندانه جشن چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را برگزار می نماید.
وی دفاع از محرومان و مستضعفان و ایستادگی و مبارزه با ظالمان را از دستاوردهای دیگر این انقلاب برشمرد و در پایان گفت: جهت دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی با شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن و همچنین انتخابات ۱۱ اسفند از این دستاوردها دفاع کنیم.
در این آیین که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد، دانشگاهیان با حضور در یادمان شهدای گمنام ضمن تجدید میثاق با آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و ادای احترام به مقام شامخ شهدا، قبور مطهر دو شهید گمنام را گلباران و عطرافشانی نمودند.

عکاس: مهدی خواجه داد
  • آیین گرامیداشت دهه مبارک فجر در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار