تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 26 فروردین 1399

اطّلاعیه شماره یک حوزه معاونت آموزشی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، درخصوص مقررات آموزشی دانشجویان، ویژه نیمسال دوم 99-98

ضمن آرزوی سلامتی برای دانشجویان عزیز و خانواده گرانقدرشان، این مقرّرات با هدف حفظ سلامت جسمی و کاهش تنش در دانشجویان، افزایش بهره‌وری و پیشگیری از اتلاف وقت دانشجویان، ایجاد انتظام و حفظ وحدت رویه در امور آموزشی دانشگاه در نیمسال دوم 99-98 و به استناد راهبردهای آموزش عالی ابلاغ شده به تاریخ 10 فروردین 99 از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تدوین شده است و قابل تسرّی به نیمسال‌های بعدی نیست.
نیمسال دوم 99-98 جزو نیمسال‌های فعال دانشجو محسوب می‌شود و مبنای پایان اتمام این نیمسال، اتکای حداکثری به آموزش‌های الکترونیکی در تمامی رشته‌ها و مقاطع تحصیلی است. در این خصوص، دانشجویان لازم است ضمن مراجعه به سایت vu.cmu.ac.ir  و یا webinar.cmu.ac.ir فایل ها و یا فیلم‌های آموزشی ذیربط را مشاهده و ارتباط مستمر خود را جهت بهره‌برداری حداکثری از دروس مجازی با بخش و دانشکده حفظ نمایند.
1.    چنانچه دانشجویی در لیست کلاسی استاد وجود نداشته باشد لازم است موضوع را به استاد درس یا مدیر گروه و یا کارشناس آموزشی  دانشکده اطلاع دهد تا در اسرع وقت، توسط استاد به لیست کلاس اضافه گردد.
2.    چنانچه دانشجویی دارای سرترم نباشد و نتواند وارد سایت های آموزش الکترونیک دانشگاه شود، ضروری با کارشناس آموزشی دانشکده تماس گیرد تا نسبت به تعریف user اقدام گردد.
3.    چنانچه در بررسی های بعد توسط آموزش دانشکده مشخص گردید که دانشجویی اجازه شرکت در کلاس/ کلاسها را نداشته است، نسبت به حذف درس مذکور اقدام خواهد گردید.
4.    دانشکده ها نسبت به بررسی درخواست های حذف ترم دانشجویان اقدام خواهند کرد. کلیه موارد حذف ترم جاری بدون احتساب در سنوات خواهد بود.
5.    شهریه متغییر دانشجویان شبانه، در صورت درخواست حذف ترم،  عودت داده و شهریه ثابت، به ترم آینده منتقل خواهدگردد.
6.    دانشجویانی که از طریق سیستم الکترونیک دانشگاه امکان دسترسی به کلاس یا کلاس هایی را ندارند، پس از بررسی دانشکده ها، بدون رعایت سقف مجاز قانونی، اجازه حذف دروس را دارند.
7.    چنانچه تعداد واحدهای دانشجویی، به دلیل حذف دروس، کمتر از حد نصاب شد، ترم جاری به عنوان ترم محسوب نمی گردد.
8.    در ترم آینده، به دلیل محدودیت سقف تدریس اساتید و کمبود کلاس های درس، هیچ الزامی برای ارائه دروسی که در ترم جاری حذف شده اند وجود نخواهد داشت.
9.    درخصوص تمدید ترم جاری، نحوه آزمونهای پایان ترم و نحوه اجرای واحدهای عملی متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.
10.    بار دیگر تاکید می گردد، این قوانین برای شرایط اضطراری پیش آمده در این ترم وضع شده و قابل تسری به ترم آینده نیست.

حوزه معاونت آموزشی دانشگاه
                                                       99/1/25