تاریخ انتشار: پنجشنبه 28 فروردین 1399

اطلاعیه شماره یک حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

دانشجویان گرامی سلام

با آرزوی سلامتی و تندرستی برای شما عزیزان و با توجه به شرایط حاضر و عدم امکان برگزاری کلاسها به صورت حضوری و به استناد به ابلاغ مقام عالی وزارت عتف مبنی بر ضرورت ادامه فعالیتهای آموزشی و برگزاری کلاسهای دروس نظری بصورت آموزش الکترونیکی موارد ذیل را به آگاهی می رساند:
تا اطلاع ثانوی کلاسها بصورت مجازی برگزار و بدین منظور دانشجویان لازم است با کارشناس آموزشی گروه مربوطه خود تماس گرفته و از نحوه برگزاری کلاسهای دروس خود آگاهی یابند. کارشناسان آموزش دانشکده ها بصورت روزانه و شیفت بندی در محل کار خود حاضرند و شماره تماس و اطلاعات لازم در این خصوص از طریق وب سایت دانشگاه اطلاع رسانی می شود.
انتخاب نوع و برگزاری کلاس بصورت آفلاین یا آنلاین در اختیار استاد درس می باشد و دانشجویان ملزم هستند حسب نظر مدرس جهت استفاده از مطالب بارگذاری شده در سامانه  vu.cmu.ac.ir به این سامانه مراجعه و یا در کلاسهای آنلاین در سامانه الکترونیک webinar.cmu.ac.ir شرکت نمایند . درخصوص کلاسهایی که مطابق نظر مدرس امکان برگزاری آنها بصورت مجازی نیاز به تجهیزات اضافی دارد پس از تامین آنها اطلاع رسانی خواهد شد.
درخصوص دروس عملی که امکان برگزاری آنها بصورت مجازی وجود ندارد متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
شورای آموزشی دانشگاه مقررات آموزشی ویژه شرایط خاص ترم جاری را مصوب نموده که در وب سایت دانشگاه در دسترس می باشد.
اطلاع رسانی به دانشجویان بصورت رسمی از طریق وب سایت دانشگاه انجام خواهد گرفت اما دانشگاه از تمامی ظرفیت های خود با اولویت ایجاد آرامش و بهره گیری حداکثری از شیوه آزمون الکترونیکی استفاده خواهد کرد لذا معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی از کانال تشکل های دانشجویی و دانشکده ها از طریق کارشناسان گروههای آموزشی در امر اطلاع رسانی مشارکت خواهند نمود. دانشجویان عزیز نیز می توانند از طریق تماس تلفنی، ایمیل و یا فضاهای مجازی مجاز که توسط آموزش کل ، معاونت دانشجویی و یا دانشکده ها در وب سایت دانشگاه اطلاع رسانی می شود سوالات و مشکلات خود را مطرح نمایند.
از معاونت پژوهشی درخواست شده است تا کتابخانه مرکزی کتب الکترونیکی لازم و منابع آموزش الکترونیکی که در تهیه محتوای الکترونیکی توسط مدرسان لازم است را با مشورت دانشکده ها فراهم نمایند.
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی آماده دریافت انتقادات و پیشنهادات سازنده شما عزیزان می باشد.

در خاتمه به همه دانشجویان اطمینان داده می شود که اولویت هر گونه تصمیم و اقدام  دانشگاه حفظ سلامت جسمی و آرامش شما و خانواده محترمتان بوده و خواهد بود.

با آرزوی موفیقت برای شما
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی