تاریخ انتشار: دوشنبه 01 اردیبهشت 1399

اطلاعیه شماره دو درخصوص دروس معارف اسلامی

اطلاعیه شماره دو درخصوص دروس معارف اسلامی

قابل توجه همه دانشجویان محترم؛ به دلیل عدم امکان برگزاری کلاس ها به صورت حضوری، لطفاً با دقّت این شیوه نامه را مطالعه کنید، تا نسبت به نحوه برگزاری دروس معارف اسلامی و همچنین روش محاسبه نمره پایان ترم، اطلاعات کافی را حاصل کنید.
 1. همه دانشجویان لازم است، علاوه بر جلساتی که بعنوان فعالیت اضطراری اسفند ماه، در دروس سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان (ec.nahad.ir) شرکت کرده اند، 22 جلسه دیگر را نیز، از میان دروس متناظر با هر درس، در سامانه مذکور بگذرانند. در نتیجه، کل جلسات گذرانده شده برای نیمسال جاری در هر عنوان درسی باید 30 جلسه باشد. به عبارت دیگر، بایستی به ازای هر جلسه کلاس حضوری تشکیل نشده، 2 جلسه از دروس سامانه مجازی گذرانده شود.
2. بدان جهت که در بخش ویژه تعطیلات اضطراری این سامانه، امکان مشاهده و دریافت گواهینامه دانشجویان، برای استادان محترم معارف وجود ندارد، لذا همه دانشجویان موظفند که 22 جلسه اخیر را، در بخش فعالیت کلاسی دروس معارف اسلامی همین سامانه، بگذرانند. اما چنانچه به هر دلیل، دانشجویی برخی از این جلسات را در بخش ویژه تعطیلات اضطراری سامانه گذرانده است، ضرورت دارد، گواهینامه آن را به نحو مقتضی برای استاد خود ارسال نماید.
3. اخذ گواهینامه از سامانه مذکور، اضافه بر جبران کلاس های تشکیل نشده، 15 نمره از 20 نمره آزمون کتبی پایان نیمسال جاری را به خود اختصاص خواهد داد. ملاک این 15 نمره، معدل کل مندرج در گواهینامه است. بنابراین شایسته است، دانشجویان سعی و اهتمام لازم را جهت کسب نمره ی کامل داشته باشند.
4. دانشجویان باید برای گرفتن 5 نمره دیگر، با هماهنگی استاد درس، در فعالیت های کلاسی شرکت نمایند.
5. به دانشجویان عزیز اکیداً توصیه می شود که با توجه به ترافیک سنگین سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان، اخذ گواهینامه را به روزهای پایانی نیمسال تحصیلی موکول نکنند.
6. شماره تلفن همراه استادان محترم گروه معارف اسلامی، برای هماهنگی های لازم، به شرح ذیل است.
جناب آقای دکتر پهلوانی 09156889746   جناب آقای جهانشاهی 09369034032
حجت الاسلام جناب آقای دین پرور 09192475966  حجت الاسلام جناب آقای رضوی 09153458597
جناب آقای دکتر شفیعی 09151958321