تاریخ انتشار: یکشنبه 07 اردیبهشت 1399

اطلاعیه مصوبات شورای آموزشی دانشگاه درخصوص تقویم آموزشی و نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم

اطلاعیه

- اصلاح تقویم آموزشی دانشگاه جهت برگزاری مطلوب کلاس ها و انبساط ترم به مدت دو هفته، لذا پایان کلاس ها سی ام خرداد ماه خواهد بود.

- برگزاری امتحانات پایان ترم در قالب چند برنامه جداگانه به شرح ذیل تدبیر شده است که با توجه به ابلاغ ستاد ملی کرونا و تصمیم شورای آموزشی دانشگاه و تایید هیات رئیسه یکی از آنها به اجرا درخواهد آمد.

1- شیوه نخست که اولویت اول دانشگاه می باشد برگزاری امتحانات بصورت حضوری با رعایت فاصله گذاری اجتماعی است که در صورت مهیا بودن شرایط و ابلاغ مجوز ستاد ملی کرونا در یکی از تاریخ های یکم تیر ماه و یا دوازدهم شهریور ماه به تشخیص شورای آموزشی دانشگاه برگزار خواهد گردید.

2- در صورتی که ستاد ملی مبارزه با کرونا اجازه برگزاری امتحانات این ترم را بصورت حضوری ندهد آزمون به شیوه الکترونیکی که بصورت ترکیبی از روش های مختلف و در قالب پروتکل مشخص که امنیت آزمون در آن لحاظ شده باشد انجام خواهد شد.

در خاتمه یک بار دیگر تاکید می شود که اولویت دانشگاه در تصمیم گیری ها حفظ سلامت جسمی و روانی دانشجویان عزیز و درعین حال حال رعایت استانداردهای آموزشی بوده و خواهد بود.

هرگونه تصمیم گیری، مصوبه و مقررات آموزشی صرفا ویژه این نیمسال بوده و قابل تسری به نیمسال های آینده نخواهد بود. دانشجویان عزیز توجه داشته باشند که هرگونه اطلاع رسانی در خصوص مسائل آموزشی صرفا از طرف حوزه معاونت آموزشی و در وبسایت دانشگاه انجام خواهد گرفت و لذا اخباری که از کانال های دیگر اعلام می شود مورد تایید نیست.

حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی