تاریخ انتشار: جمعه 02 خرداد 1399

به گزارش روابط عمومی؛ 50 بسته معیشتی به ارزش ۱۵۰ میلیون ریال، به همت اساتید وکارکنان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در راستای لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر کمک ‌های مؤمنانه در ماه مبارک رمضان، تهیه و پس از شناسایی نیازمندان آبرومند شهر چابهارکه تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نبودند، توزیع نمودند.

حضور اساتید وکارکنان دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار در این رزمایش ملی، زمینه ساز تحقق گفتمان تمدن اسلامی خواهد بود.

هریک از این بسته‌های معیشتی به ارزش سه میلیون ریال شامل اقلام اساسی از جمله برنج، روغن، رُب گوجه‌فرنگی، ماکارونی و همچنین ملزومات سفره افطار، بود.

استمرار اینگونه اقدامات برای کمک به اقشار آسیب پذیر و نیازمندان جامعه از سوی اساتید و کارکنان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، همواره استمرار خواهد داشت.

• تهیه و توزیع ۵۰ بسته معیشتی کمک مومنانه توسط دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار