تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 13 خرداد 1399

اطلاعیه مهم آموزشی در رابطه با پایان کلاس ها و تاریخ امتحانات

اطلاعیه مهم آموزشی

دانشجویان عزیز،بر اساس بحث و بررسی‌های کارشناسی و با توجه به اینکه حفظ سلامت دانشجویان گرامی اولویت این دانشگاه می باشد، تصمیمات شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مورخ ۹۹/۳/۱۳، به شرح ذیل اعلام می گردد:

۱-پایان کلاسها ۹۹/۳/۳۱ اعلام میگردد

۲- امتحانات پایان ترم به دلیل عدم امکان حضور دانشجویان در دانشگاه به صورت مجازی انجام خواهد شد. تاریخ امتحانات از ۱۴ لغایت ۲۷ تیر ماه جاری و مهلت ثبت نمرات از ۲۸ تیر لغایت ۱۰ مرداد خواهد بود.

۳- آخرین مهلت برای حذف درس و حذف ترم تاریخ ۹۹/۴/۷ می باشد. لازم به ذکر است دانشجویانی که در فعالیت های کلاسی یک درس شرکت نداشته اند و آن درس را حذف نکرده اند، به منزله غیبت غیر مجاز در کلاس محسوب شده و نمره صفر برای آنها منظور خواهد شد.

۴- نمره نهایی دانشجویان به صورت ارزشیابی ترکیبی( مانند فعالیت کلاسی، تکالیف، پروژه و آزمون پایانی) خواهد بود و لازم است دانشجویان محترم نسبت به نحوه انجام ارزشیابی دروس خود با اساتید مربوطه و یا گروه آموزشی ارتباط برقرار نمایند.

۵- مسئولیت ارزشیابی دانشجویان کاملاً بر عهده استاد است.

۶- برنامه امتحانی آزمون های مجازی پایان ترم از طریق سایت دانشگاه به اطلاع دانشجویان محترم رسانده خواهد شد.