تاریخ انتشار: دوشنبه 26 خرداد 1399

اطلاعیه ادامه فرآیند قبول شدگان در آزمون استخدامی شرکت کشت و صنعت مکران

اطلاعیه ادامه فرآیند قبول شدگان در آزمون استخدامی

ضمن آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان گرامی در آزمون استخدامی شرکت کشت و صنعت مکران مطابق با جدول پیوست، جهت ادامه فرایند جذب، مقتضی است اقدامات ذیل از سوی پذیرفته شدگان انجام گردد:

مرحله اول : انجام آزمایشات پاراکلینیکی و تکمیل پرونده استخدامی

الف : معرفی نامه، آدرس، روز و زمان مراجعه به آزمایشگاه و طب صنعتی به شماره تماس افراد ارسال می گردد.
ب : متن گواهی سپردن تعهد خدمت محضری به شماره تماس افراد ارسال تا نسبت به حضور در دفترخانه اسناد رسمی جهت تعهد خدمت محضری اقدام نمایند.

مرحله دوم : گذراندن دوره آموزشی

پذیرفته شدگان ملزم به گذراندن دوره مهارت آموزی می باشند که زمان برگزاری دوره آموزشی متعاقبا به شماره تماس افراد اعلام خواهد شد.

مرحله سوم : جذب و بکارگیری

مدارک لازم جهت جذب و بکارگیری
الف : پوشه آبی رنگ
ب : اصل مدرک تحصیلی ممهور به مهر دانشگاه و تصویر آن
ج : اصل کارت ملی و تصویر پشت و روی آن
د : اصل شناسنامه و تصویر از تمامی صفحات آن بهمراه تصاویر شناسنامه افراد تحت تکفل
ه : اصل کارت پایان خدمت یا کارت معافیت دائم قانونی و تصویر آن
و : 3قطعه عکس 4*3
ز : اصل گواهی تعهد خدمت محضری

شایان ذکر است برنامه زمانبندی مراجعه پذیرفته شدگان جهت تشکیل پرونده به شماره تماس افراد ارسال خواهد گردید.

تذکر1 : عدم مراجعه هر یک از معرفی شدگان در تاریخ های اعلامی به منزله انصراف از ادامه روند استخدام تلقی می‌گردد و داوطلب حق هیچ گونه اعتراضی در این خصوص نخواهد داشت.

تذکر 2 : به منظور حفظ سلامتی مراجعه کنندگان رعایت الزمات بهداشتی و استفاده از ماسک و دستکش الزامی است.

“در پایان به اطلاع می رساند این شرکت در پست کارگر فنی جهت اشتغال در مزارع پرورش میگو به صورت محدود اقدام به جذب نیرو کرده است لذا متقاضیانی می توانند رزومه و مدارک هویتی خود را تا مورخ 1399/03/29 به ایمیل h.resource1399@gmail.com ارسال نمایند.”