تاریخ انتشار: پنجشنبه 09 مرداد 1399

به گزارش روابط عمومی؛ معاون آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار اظهار داشت: آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۳۹۹، امروز/ پنجشنبه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی که از طرف سازمان سنجش ابلاغ شده با حضور 150 داوطلب زن و 323 داوطلب مرد، در حوزه امتحانی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، برگزار شد.

دکتر سید جعفر سجادی پارسا خاطر نشان کرد: با توجه به تاکیدات ریاست دانشگاه مبنی بر رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در برگزاری آزمون، لذا انجام گندزدائی و ضدعفونی کردن تمامی ساختمان‌های محل برگزاری آزمون، جانمایی صف ورود سالن آزمون با رعایت فاصله اجتماعی، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزاری آزمون، استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک، دستکش، شیلد، استقرار یک دستگاه آمبولانس بهمراه تیم پرشکی مجهز در طول برگزاری آزمون و بررسی رعایت مسائل بهداشتی محیط آزمون، از جمله موارد مهم انجام شده جهت برگزاری آزمون در فضای سالم و بهداشتی، عنوان کرد.

وی تصریح کرد: عوامل اجرایی و حفاظتی آزمون مقطع دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۳۹۹، در صحت کامل سلامتی، در اجرای آزمون و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی حضور داشته و همچنین نسبت به سال گذشته، تعداد عوامل اجرایی برگزاری آزمون نیز افزایش یافته است.

دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به عنوان تخصصی ترین دانشگاه کشور در حوزه دریانوردی و علوم دریایی، دارای 3 دانشکده مهندسی دریا، مدیریت و علوم انسانی، علوم دریایی و همچنین آزمایشگاهها و کارگاههای تخصصی می باشد که بیش از 2 هزار دانشجو در این دانشگاه تخصصی، درحال تحصیل هستند.

این دانشگاه تخصصی، منطبق با استانداردهای سازمان جهانی دریانوردی(IMO) و الزامات آموزشی دریانوردان بوده و دارای گواهینامه ISO از موسسه TUV NORD اروپا است و تا کنون با تربیت نیروی انسانی متخصص برای ناوگان تجاری کشور باعث ارتقاء شاخص های، امنیت ،کیفیت و همچنین صرفه جویی ارزی چشمگیری برای کشور، شده است.

• برگزاری آزمون دکتری «Ph.D» با رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار