تاریخ انتشار: یکشنبه 26 مرداد 1399

اطلاعیه آموزشی (مهم)

با عرض سلام
بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز میرساند وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای حل مشکل دانشجویانی که دسترسی به اینترنت، نرم افزار و سخت افزارهای لازم جهت شرکت در کلاسهای مجازی را ندارند پیش بینی حذف ترم بدون احتساب در سنوات و یا حذف تکدرس را نموده است. این موضوع برای دانشجویانی که به هر دلیلی امکان شرکت در امتحانات و یا دروس عملی بصورت حضوری را ندارند نیز مصداق دارد. لذا، دانشجویان گرامی متقاضی حذف درس یا حذف ترم به دلیل نگرانی از عواقب بیماری کرونا و یا عدم امکان شرکت در آزمون پایان ترم بصورت حضوری ندارند لازم است تا تقاضای خود را حداکثر  تا قبل از شروع امتحانات به  آموزش دانشکده خود ارائه نمایند.
لازم به یادآوری است که دانشگاه برگزاری امتحانات و دروس عملی به صورت حضوری را با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی و پس از اخذ مجوز از مسؤلین ذیربط بر اساس جدول اعلامی در پورتال دانشگاه و سیستم آموزشی گلستان انجام خواهد داد.
لازم به یادآوری است، تصمیم برای برگزاری امتحانات در شهریور مال سال جاری و برای دروس عملی و آنهم بصورت حضوری صرفاً به دلیل کمک به روند فارغ التحصیلی دانشجویان ترم آخری و نیز بوجود آوردن امکان شرکت دانشجویان بومی ساکن شهرستان چابهار و حومه برای شرکت در امتحانات گرفته شده است.
ضمنا به آگاهی میرساند بر اساس توصیه های وزارت علوم و مصوبه های شورای آموزشی و هیات رییسه دانشگاه، در ترم آینده، صرفا دروس نظری و به صورت مجازی ارائه خواهند شد.