تاریخ انتشار: دوشنبه 03 شهریور 1399

به گزارش روابط عمومی به نقل از خبرگزاری فارس، به دنبال ثبت سوژه انتقاد دانشجویان دریایی نسبت به برگزاری امتحانات حضوری در سامانه فارس من، رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در این خصوص اظهار داشت: سلامتی دانشجویان و رفع نگرانی خانواده گرامی آنها در راس امور این دانشگاه است، اما لازم است به عرض برسانیم، دانشجویانی که برا اساس اطلاعیه دانشگاه، دعوت به حضور و شرکت در امتحانات عملی شده اند به چند گروه تقسیم می شوند. گرول اول دانشجویان رشته های دریایی هستند که دروس عملی آنها عمدتاً پیش نیاز واحد های باقی مانده آنان، برای شرکت و اعزام به دوره های کارورزی بر روی کشتی است که بر اساس الزامات سیستم ممیزی توف نورد و استاندارد های آموزشی بین المللی STCW، امکان تبدیل دروس این دوره ها به دوره های مجازی و یا تئوری، وجود ندارد.

دکتر"منصور کیانی مقدم" افزود: گروه دیگر دانشجویانی که دعوت به امتحان در شهریور ماه شده اند، دانشجویان دریایی بومی شهرستان چابهار هستند که دغدغه های شرکت در امتحانات بخاطر شرایط کرونا را کمتر دارند و نباید حق امتحان آنان از بین برود.

وی ادامه داد: گروه سوم دانشجویان دریایی دیگری هستند که بخاطر مشکلات احتمالی که خود عنوان میکنند مانند مسائل نظام وظیفه، احتمال قبولی در آزمون سراسری ارشد 1399 و یا مسائل خانوادگی، صلاح خود را بر این می بینند که در امتحانات شهریور ماه شرکت کنند. حق این گروه نیز نباید نادیده گرفته شود.

این مسؤول اضافه کرد: جهت اطمینان دانشجویان و خانواده گرامی آنها، به اطلاع همه دانشجویان عزیز میرساند همآنطوریکه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای حل مشکل دانشجویانی که دسترسی به اینترنت، نرم افزار و سخت افزارهای لازم جهت شرکت در کلاسهای مجازی را نداشته اند، پیش بینی حذف ترم بدون احتساب در سنوات و یا حذف تک درس را نموده است، بر همان اساس، دانشجویانی که به دلایل فوق و یا نگرانی خود و خانواده گرامیشان از عواقب بیماری کرونا و یا هر دلیل دیگر، امکان شرکت در امتحانات دروس عملی بصورت حضوری را ندارند می توانند درخواست حذف درس یا حتی حذف ترم خود را حداکثر تا قبل از شروع امتحانات به آموزش دانشکده خود به هر صورت ممکن تحویل نمایند.

رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ادامه داد: لازم به یادآوری است که دانشگاه در برگزاری امتحانات دروس عملی به صورت حضوری، بصورت دقیق و کامل تمامی پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری ایمن و دیگر احتیاط ها را رعایت خواهد نمود. قسمت دیگر احتیاط ها مربوط به رعایت پروتکلها از سوی دانشجویان خواهد بود که در این خصوص دانشگاه تلاش خواهد کرد تا برخی از اقلام خاص را تا حد توان در اختیار این عزیزان قرار دهد.

کیانی مقدم تصریح کرد: لازم است جهت اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاه و والدین گرامی آنها یادآوری نمایم، بر اساس تصمیم وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری و همچنین مصوبه های شورای آموزشی و هیات رئیسه دانشگاه، ثبت نام و انتخاب واحد و اجرای تمامی کلاسها در ترم آینده به صورت مجازی خواهد بود و صرفا دروس نظری در نیمسال اول 1400-1399 ارائه خواهد شد.

دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به عنوان تخصصی ترین دانشگاه کشور در حوزه دریانوردی و علوم دریایی، دارای 3 دانشکده، مهندسی دریا، مدیریت و علوم انسانی و دانشکده علوم دریایی، دارای آزمایشگاهها و کارگاههای تخصصی می باشد که بیش از 2 هزار دانشجو در این دانشگاه تخصصی، درحال تحصیل هستند.

این دانشگاه تخصصی، منطبق با استانداردهای سازمان جهانی دریانوردی(IMO) و الزامات آموزشی دریانوردان بوده و دارای گواهینامه ISO از موسسه TUV NORD اروپا است و تا کنون با تربیت نیروی انسانی متخصص برای ناوگان تجاری کشور باعث ارتقاء شاخص های، امنیت ،کیفیت و همچنین صرفه جویی ارزی چشمگیری برای کشور، شده است.

• رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار: امکان تعویق امتحانات عملی برخی از دانشجویان رشته های دریایی، ممکن نیست.