تاریخ انتشار: چهارشنبه 12 شهریور 1399

به گزارش روابط عمومی؛ دانشجویان، خانم "سعیده زارع" و "جلال تباشیر"، دانشجویان فارغ التحصیل مقطع کـارشناسی ارشـد رشته "زبان شناسی همگانی" دانشکده مدیریت و علوم انسانی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، موفق به اخذ رتبه های برتر آزمون مقطع دکتری Ph.D. (نیمه‌متمرکز) سال ۱۳۹۹ شدند.

دانشگاه، ضمن آرزوی سعادتمندی و پیروزی برای تمامی فرزندان خود، این موفقیت را خدمت این عزیزان، خانواده گرامی و دوستان آنها، دانشجویان و بویژه اساتید گرانقدرشان تبریک و تهنیت عرض مینماید.

دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به عنوان تخصصی ترین دانشگاه کشور در حوزه دریانوردی و علوم دریایی، دارای 3 دانشکده مهندسی دریا، مدیریت و علوم انسانی، علوم دریایی و همچنین آزمایشگاهها و کارگاههای تخصصی می باشد که در حدود 2 هزار دانشجو در این دانشگاه تخصصی، درحال تحصیل هستند.

دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، منطبق با استانداردهای سازمان جهانی دریانوردی(IMO) و الزامات آموزشی دریانوردان بوده و دارای گواهینامه ISO از موسسه TUV NORD اروپا است.

• موفقیت دانشجویان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در کسب رتبه های برتر آزمون دکتری .Ph.D