تاریخ انتشار: پنجشنبه 02 فروردین 1403

به گزارش روابط عمومی، دکتر رجائی رئیس دانشگاه، فرا رسیدن عید نوروز و آغاز فصل بهار و همچنین بهار قرآن و ماه مبارک رمضان را به هموطنان عزیز و به ویژه دانشگاهیان این دانشگاه تبریک گفت.
متن پیام:
اساتید محترم، دانشجویان عزیز و یاوران علمی گرانقدر؛ سلام و درود بر شما

چه خوش سعادتیم که سال ۱۴۰۲ را در کنار هم با همدلی، فداکاری و مسئولیت پذیری به پایان رساندیم، هر چند در واپسین روزهای سال غم از دست دادن همکار پیشکسوت عزیزمان شادروان دکتر اسماعیل زارع بهتاش اندوه گرانی را بر ما عارض نمود.
پویایی اساتید و دانشجویان، انعقاد تفاهم نامه های متعدد با سازمان و ارگان های مختلف جهت توسعه صنعت دریایی کشور، بورسیه مجدد ۴۰ نفر از طریق آزمون سراسری و بورسیه ۱۰ نفر از دانشجویان ممتاز رشته های مهندسی دریانوردی و مهندسی کشتی طی امضای تفاهم نامه با شرکت تامین نیروی انسانی خطوط کشتیرانی کیش، زحمات واحدهای مختلف ستادی و یاوران علمی در انجام پروژه های متعدد عمرانی و فنی، بخشی از اقداماتی است که دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار را همچون گذشته در مسیر پیشرفت و توسعه قرار داده است.
سال آینده برای ما سالی پرکار و در عین حال پرشور و نشاط است. یقین داریم، همّت بلند و تلاش بینظیر همکاران ما باز هم باعث سربلندی و عزّت آفرینی خواهد شد.
قرابت ماه مبارک رمضان با اولین ماه سال را به فال نیک میگیریم تا از رهاورد آن، مهیّا شویم برای روزهایی که سرشار از امید، تحوّل و سازندگی است.
بارالها از خطاهایمان درگذر و کاستیهایمان را بر ما ببخش و لباس عافیت بر تن ما بپوشان.

بهارتان سرشار از عطر روح نواز قرآن. نوروز بر شما خجسته باد.

امیر رجائی

• پیام تبریک رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به مناسبت فرا رسیدن سال نو