تاریخ انتشار: دوشنبه 28 مهر 1399

اطلاعیه ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان صرفا براساس سوابق تحصیلی (مقطع کارشناسی سال 1399)

ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه پذیرفته شدگان به اطلاع می­رساند تاریخ ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) از طریق سیستم گلستان از تاریخ چهارشنبه 99/07/30 لغایت جمعه 99/08/09 می­باشد.

مراحل ثبت نام را مطابق فایل های پیوستی در انتهای همین اطلاعیه انجام دهید.

مدارک لازم جهت بارگزاری در سیستم گلستان دانشگاه:

1-اصل مدرک دیپلم یا گواهینامه موقت دیپلم

2-اصل مدرک پیش دانشگاهی یا گواهینامه موقت پیش دانشگاهی

3-کارنامه (ریزنمرات) دوره سوم متوسطه

4-کارنامه (ریزنمرات) دوره پیش دانشگاهی

5-فیش تاییدیه مدرک پیش دانشگاهی یا متوسطه دوم از دفتر پیشخوان دولت

6-تصویر از صفحه اول دفترچه بیمه (درصورت دارا بودن)

7-دفترچه پذیرش و ثبت نام

8- عکس 4*3 تمام رخ که در سال جاری گرفته شده باشد

9- صفحات شناسنامه و کارت ملی پشت و رو

10-موافقت نامه اداری (در صورت شاغل بودن)

11-تصویر آخرین حکم کارگزینی (در صورت شاغل بودن)

-کلیه پذیرفته­ شدگان بعد از اتمام ثبت­ نام غیرحضوری در تاریخ­ هایی که متعاقبا اعلام می­گردد میبایست بصورت حضوری جهت تحویل اصل مدارک ثبت ­نامی به اداره پذیرش و ثبت­ نام دانشگاه مراجعه نمایند.

-درخصوص پرداخت شهریه دانشجویان دوره شبانه (نوبت دوم) مبلغ واریزی در سیستم گلستان پیش پرداخت  می­باشد و شهریه نهایی تا پایان ترم بروزرسانی  می­گردد.

-دانشجویان مشمول خدمت نظام وظیفه پس از تکمیل فرم درخواست معافیت تحصیلی به دفاتر پلیس+10 مراجعه نموده و پس از تایید معافیت تحصیلی از نظام وظیفه معافیت را بارگزاری و اصل آن را با مدارک ثبت ­نام در موعد مقرر تحویل اداره پذیرش و ثبت ­نام نمایند.

-پر کردن تعهدنامه مشمولین برای همه پذیرفته ­شدگان مرد الزامی می­باشد.

شماره های تماس:

054-31272085

054-31272077

لطفا برای دسترسی به سایر شماره تلفن ها  به راهنمای تلفن دانشگاه در صفحه اصلی وب سایت دانشگاه مراجعه نمایید.

فایل های پیوستی