تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 06 آبان 1399

اطلاعیه ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال 1399

امتیاز: Article Rating

ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه پذیرفته شدگان به اطلاع می­رساند تاریخ ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) از طریق سیستم گلستان به آدرس golestan.cmu.ac.ir از تاریخ چهارشنبه 99/08/07 لغایت جمعه 99/08/16 است.

مراحل ثبت نام را مطابق فایل های پیوستی در انتهای همین اطلاعیه انجام دهید.

مدارک لازم جهت بارگذاری در سیستم گلستان دانشگاه:

1-گواهینامه موقت یا دانشنامه مدرک کارشناسی

تبصره1-پذیرفته‌شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی(لیسانس) نمی‌باشند، لازم است اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی را ارائه نمایند.

تبصره2-آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که دانشجوی سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ 30/07/1399 فارغ‌التحصیل می‌شوند، لازم است فرم معدل که قبلاً به تائید مسئول ذی‌ربط رسانده است را زمان ثبت‌نام ارائه دهند. و در اسرع وقت مدرک کارشناسی را تحویل نمایند.

2-عکس 4*3 تمام‌رخ که در سال جاری گرفته شده باشد.

3- صفحات شناسنامه و کارت ملی پشت‌ورو

4-موافقت‌نامه اداری (در صورت شاغل بودن)

5-تصویر آخرین حکم کارگزینی (در صورت شاغل بودن)

6-تکمیل فرم مشخصات دانشجویان

7-تکمیل فرم آموزش رایگان (پذیرفته‌شدگان دوره روزانه)

-کلیه پذیرفته­شدگان بعد از اتمام ثبت­نام غیرحضوری در تاریخ­هایی که متعاقباً اعلام می­گردد می‌بایست به‌صورت حضوری جهت تحویل اصل مدارک ثبت­نامی به اداره پذیرش و ثبت­نام دانشگاه مراجعه نمایند.

-در خصوص پرداخت شهریه دانشجویان دوره شبانه (نوبت دوم) مبلغ واریزی در سیستم گلستان پیش‌پرداخت است و شهریه نهایی تا پایان‌ترم به‌روزرسانی می­گردد.

-دانشجویان (مرد) در قسمت مربوط به‌نظام وظیفه باید کارت پایان خدمت، کارت معافیت از خدمت، تعهد خدمت را بارگذاری نمایند.

-پر کردن تعهدنامه مشمولین برای همه پذیرفته­شدگان مرد الزامی است.

شماره های تماس:
پذیرش و ثبت نام:۰۵۴۳۱۲۷۲۱۵۵