تاریخ انتشار: یکشنبه 11 آبان 1399

اطلاعیه ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان آزمون سراسری (مقطع کارشناسی سال 1399)

ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه پذیرفته شدگان به اطلاع می رساند تاریخ ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) از طریق سیستم گلستان به آدرس golestan.cmu.ac.ir از تاریخ چهارشنبه 99/08/14 لغایت جمعه 99/08/21 می باشد.

مراحل ثبت نام را مطابق فایل های پیوستی در انتهای همین اطلاعیه انجام دهید.

مدارک لازم جهت بارگزاری در سیستم گلستان دانشگاه:

1-اصل مدرک دیپلم یا گواهینامه موقت دیپلم

2-اصل مدرک پیش دانشگاهی یا گواهینامه موقت پیش دانشگاهی(ویژه دانشجویان نظام قدیم)

3-کارنامه (ریزنمرات) دوره سوم متوسطه

4-کارنامه (ریزنمرات) دوره پیش دانشگاهی(ویژه دانشجویان نظام قدیم)

5-فیش تاییدیه مدرک پیش دانشگاهی یا متوسطه دوم از دفتر پیشخوان دولت

6-تصویر از صفحه اول دفترچه بیمه (درصورت دارا بودن)

7-دفترچه پذیرش و ثبت نام

8- عکس 4*3 تمام رخ که در سال جاری گرفته شده باشد

9- صفحات شناسنامه و کارت ملی پشت و رو

10-موافقت نامه اداری (در صورت شاغل بودن)

11-تصویر آخرین حکم کارگزینی (در صورت شاغل بودن)

-کلیه پذیرفته­ شدگان بعد از اتمام ثبت­ نام غیرحضوری در تاریخ­ هایی که متعاقبا اعلام می­گردد می بایست بصورت حضوری جهت تحویل اصل مدارک ثبت ­نامی به اداره پذیرش و ثبت ­نام دانشگاه مراجعه نمایند.

-درخصوص پرداخت شهریه دانشجویان دوره شبانه (نوبت دوم) مبلغ واریزی در سیستم گلستان پیش پرداخت می­ باشد و شهریه نهایی تا پایان ترم بروزرسانی می­گردد.

- دانشجویان (مرد) در قسمت مربوط به نظام وظیفه باید کارت پایان خدمت، کارت معافیت از خدمت، تعهد خدمت را بارگذاری نمایند.

-پر کردن تعهدنامه مشمولین برای همه پذیرفته ­شدگان مرد الزامی می­باشد.

تذکر مهم:

-پذیرفته شدگان رشته های مهندسی دریا-دریانوردی و مهندسی کشتی(موتور) باید جهت ثبت نام قطعی به یکی از پزشکان معتمد سازمان بنادر و دریانوردی طبق جدول پیوست مراجعه و در صورت احراز شرایط کارت سلامت را دریافت و در سیستم گلستان دانشگاه بارگذاری نمایند. تا قبل از این روند ثبت نام نامبردگان در دانشگاه به صورت مشروط خواهد بود.

فایل های پیوستی