تاریخ انتشار: دوشنبه 12 آبان 1399

نحوه تکمیل و ارسال مدارک تعیین وضعیت نظام وظیفه نو دانشجویان عزیز در همه مقاطع

پس از ثبت نام اینترنتی،آقایان نو دانشجو به همراه فرم  تعهد نامه مشمولین  بایستی در صورت داشتن کارت پایان خدمت و یا کارت معافیت دایمی از خدمت سربازی  تصویر آنها را به آدرس register@cmu.ac.ir ایمیل نمایند. در صورت مشمول بودن باید درخواست صدور معافیت تحصیلی بدهند. برای این منظور باید مطابق فایل پیوستی عمل کرده و پس از دریافت معافیت تحصیلی از پلیس+10 تصویر آن را به همراه فرم تعهد نامه مشمولین به آدرس register@cmu.ac.ir ارسال نمایند. دقت گردد حجم تصاویر کم تر از 500 کیلوبایت با فرمت jpg باشند. سعی کنید بجای عکس گرفتن از مدارک از اپلیکیشن CamScanner استفاده گردد. بهتر است عنوان ایمیل نام و نام خانوادگی  به فارسی  بوده و در متن آن اطلاعات تکمیلی همانند رشته تحصیلی قبول شده و شماره تماس باشد. یادآوری می گردد، در قسمت راهنمای تلفن دانشگاه شماره تماس های مورد نیاز آمده است.