تاریخ انتشار: چهارشنبه 14 آبان 1399

اطلاعیه نحوه انتخاب واحد ورودی های جدید (پذیرفته شدگان سال 1399)

توجه: مفاد این اطلاعیه برای پذیرفته شدگان رشته های صرفا با سوابق تحصیلی از تاریخ 99/08/16 قابل اجرا است و برای پذیرفته شدگان رشته­ های با آزمون سراسری متعاقبا اعلام می­ گردد.

ضمن عرض تبریک و خوش آمدگویی به دانشجویان جدیدالورود به اطلاع می­رساند انتخاب واحد نیمسال اول 1400-1399 توسط کارشناس گروه مربوطه انجام می­گردد. لذا دانشجویان محترم جهت اطلاع از ثبت واحدهای درسی می­توانند پس از ورود به سیستم گلستان (golestan.cmu.ac.ir) در قسمت اطلاعات جامع دانشجو، واحدهای اخذ شده نیمسال را مشاهده نمایند و سپس جهت شرکت در کلاس­های مجازی به لینک زیر مراجعه نمایند. (یادآوری می­شود نام کاربری و رمز ورود به سامانه کلاس­های مجازی به ترتیب شمار دانشجویی و کد ملی می ­باشد.)

لینک ورود به سامانه کلاس های مجازی دانشگاه:  http://vu.cmu.ac.ir

دانشجویانی که دروس گذرانده از دانشگاه قبلی و یا رشته دیگری دارند و متقاضی معادلسازی (تطبیق واحد) می­ باشند لازم است جهت مشخص شدن واحدهای نیمسال اول 1400-1399 خود با گروه مربوطه هماهنگی نمایند.

در صورت هرگونه سوال در این خصوص با شماره­ کارشناس گروه مربوطه تماس حاصل فرمایید:

فایل های پیوستی