تاریخ انتشار: چهارشنبه 28 آبان 1399

اطلاعیه مهم اداره وام و رفاه (ثبت نام وام های دانشجویی در تمامی مقاطع و دوره روزانه و شبانه)

دانشجویان متقاضی می­توانند با مراجعه به سایت Pb.swf.ir وام درخواستی خود را ثبت نمایند. ضمناً جهت وام­ های ضروری و ازدواج و ودیعه مسکن مدارک مورد نیاز را به آدرس: دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی- اداره وام و رفاه پست پیشتاز نمایند.

دانشجویان ترم اول جهت دریافت وام ارائه تعهدنامه محضری با گواهی کسر از حقوق طبق نمونه متن صندوق رفاه که از لینک های زیر قابل دریافت است الزامی می­باشد.

دانشجویان جدیدالورود:

1. ابتدا تشکیل پرونده از سایت    Pb.swf.irقسمت ثبت­ نام دانشجوی جدید
  2. اعلام شماره حساب بانک تجارت به اسم شخص دانشجو با نام شهر و کد شعبه به اداره وام و رفاه جهت ثبت در سیستم (جهت دانشجویان روزانه) تماس 31272121-054
  3. ارسال تعهدنامه محضری از طریق پست
  4. ثبت­ نام در قسمت پرتال دانشجویی نام کاربری و کلمه عبور هر دو کد ملی بدون خط تیره می­باشد.

توجه: آخرین مهلت ثبت نام وام­ها 99/9/10 می­باشد.

فایل های پیوستی