تاریخ انتشار: چهارشنبه 17 دی 1399

اطلاعیه ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان براساس سوابق تحصیلی کارشناسی ارشد ورودی بهمن 1399

ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه پذیرفته شدگان به اطلاع می­رساند تاریخ ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) از طریق سیستم گلستان به آدرس golestan.cmu.ac.ir از تاریخ دوشنبه 99/10/22 لغایت چهارشنبه 99/11/01 می­باشد.

مدارک لازم جهت بارگذاری در سیستم گلستان دانشگاه:

1-گواهینامه موقت یا دانشنامه مدرک کارشناسی

تبصره1-پذیرفته­ شدگانی که به دلایلی قادر به ارایه اصل مدرک کارشناسی(لیسانس) نمیباشند، لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی را ارایه نمایند.

تبصره2-آن دسته از پذیرفته شدگانی که دانشجوی سال آخر بوده اند و حداکثر تا تاریخ 30/11/1399 فارغ التحصیل می شوند، لازم است فرم معدل که قبلا به تایید مسئول ذیربط رسانده است را زمان ثبت نام ارایه دهند. و در اسرع وقت مدرک کارشناسی را تحویل نمایند.

2-عکس 4*3 تمام رخ که در سال جاری گرفته شده باشد.

3- صفحات شناسنامه و کارت ملی پشت و رو

4-موافقت نامه اداری (در صورت شاغل بودن)

5-تصویر آخرین حکم کارگزینی (در صورت شاغل بودن)

6-تکمیل فرم مشخصات دانشجویان

7-تکمیل فرم آموزش رایگان (پذیرفته شدگان دوره روزانه)

-کلیه پذیرفته­شدگان بعد از اتمام ثبت­نام غیرحضوری میبایست اصل مدارک ثبت­نامی را طبق اطلاعیه ارسال مدارک به اداره پذیرش و ثبت­نام دانشگاه ارسال نمایند.

-درخصوص پرداخت شهریه دانشجویان دوره شبانه (نوبت دوم) مبلغ واریزی در سیستم گلستان پیش پرداخت می­باشد و شهریه نهایی تا پایان ترم بروزرسانی می­گردد.

-دانشجویان (مرد) در قسمت مربوط به نظام وظیفه باید کارت پایان خدمت، کارت معافیت از خدمت، تعهد خدمت را بارگذاری نمایند. در ضمن دانشجویان مشمول خدمت بایستی معافیت تحصیلی را بارگذاری و ارسال نمایند.

-پر کردن تعهدنامه مشمولین برای همه پذیرفته­شدگان مرد الزامی می­باشد.

شماره های تماس:

پذیرش و ثبت نام:05431272155