تاریخ انتشار: یکشنبه 12 بهمن 1399

طرح مساعدت با دانش آموختگان دارای اقساط معوق

معاونت امور دانشجویان- سال تحصیلی 1400-1399 صندوق رفاه دانشجویان

راهنمای شرکت در طرح مساعدت با دانش آموختگان دارای اقساط معوق

1-    فقط با مرورگر اینترنت اکسپلورر و یا فایرفاکس موزیلا  وارد سایت bp.swf.ir پرتال دانشجویی  شوید. و در نظر داشته باشید که با تلفن همراه و یا مرورگر کروم وارد نشوید.
2-    نام کاربری و کلمه عبور در صورتی که از قبل تغییر نداده باشید، کد ملی می باشد. و اگر موفق به ورود نشدید، یا از طریق لینک "رمز عبور خود را فراموش کردم" اقدام کنید و یا با صندوق رفاه یا اداره رفاه دانشگاهتان تماس حاصل نمایید.
3-    در صورت واریز کل بدهی، بهره مندی از بخشودگی 100 درصدی خسارات ناشی از عدم پرداخت به موقع اقساط (جریمه)
4-     در صورت بروز رسانی اقساط معوق، بهره مندی از بخشودگی50 درصدی خسارات ناشی از عدم پرداخت به موقع اقساط (جریمه)
5-    واریزی های شما حداکثر تا 72 ساعت بعد از پرداخت، در سیستم ثبت می گردد، اگر ثبت نگردید ، رسید فیش بعالوه صورتحساب 72 ساعت بعد از پرداخت را به آدرس ایمیل bank@sw.ir  به همراه مبلغ پرداختی، نام و نام خانوادگی و کد ملی خود را ارسال کنید.
6-    پس از واریز کامل بدهی، درخواست صدور تسویه حساب را ثبت کنید، سپس با دانشگاه محل تحصیلتان تماس حاصل نمایید تا درخواست تسویه حساب شما را تایید کنند.
7-    در صورت بروز هر گونه مشکل، در پرتال دانشجویی، از طریق ارتباط با مسئولین درخواستتان را ارسال کنید تا رسیدگی گردد.

** مدت زمان طرح، از 12 تا 22 بهمن ماه می باشد **

دانلود راهنمای شرکت در طرح مساعدت با دانش آموختگان دارای اقساط معوق