تاریخ انتشار: چهارشنبه 15 بهمن 1399

به گزارش روابط عمومی؛ جلسه برگزاری یادواره سردار شهید"حاج قاسم میرحسینی" با حضور دکتر "منصور کیانی مقدم" رئیس دانشگاه  دریانوردی و علوم دریایی چابهار وجمعی از اعضای ستاد مردمی پاسداشت شهید میرحسینی در محل دفتر حوزه ریاست برگزار شد..
در ابتدای این جلسه "حاج حسین کیخایی" از اعضای ستاد مردمی یادواره سردار شهید میرحسینی با تاكید بر اینكه این شهید می‌تواند به عنوان یك الگوی برای جوانان این مرز و بوم معرفی شود، افزود: شهید میرحسینی از چنان جایگاهی در سطح كشور برخوردار هستند كه رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند كه "شهید میرحسینی یكی از فرماندهان شجاع جنگ بود و من مردم خطه سیستان و سیستان و بلوچستان را اینجور شناختم"
وی با اشاره به اینکه یكی از مهمترین ویژگی های شهید میرحسینی، مردمی بودن این شهید والا مقام بود، خاطر نشان کرد: با توجه به همین ویژگی مردمی بودن شهید میرحسینی، چند سالیست كه شماری از جوانان ومردم شهرستان چابهار گرد هم آمده و تصمیم بر آن دارند تا مراسم‌های گرامیداشت این شهید بزرگوار را به صورت كاملا مردمی و خودجوش، برگزار كنند.
درادامه رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ضمن عرض تبریک و تهنیت حلول ایام مبارک دهه فجر، سالگرد یوم الله ۲۲ بهمن و ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، ضمن عرض خیر مقدم با ابراز خرسندی از فرصت به‌ وجود آمده در راستای پاسداشت مقام شهدا و مقام شامخ سردارشهید میرحسینی، امنيت، آرامش و آسايش امروز جامعه را مديون رشادت‌ ها، فداكاري و ايثارگري‌ هاي خانواده معظم شهدا، جانبازان، ايثارگران و آزادگان سرافراز، دانست كه با اهداي جان و هستي خود از كيان اين مرز و بوم، دفاع كردند.
دکتر "منصور کیانی مقدم" تکریم شهدای انقلاب و پاسداشت مقام شهدا را، امری مهم دانست و ادامه داد: بدون تردید آرامش این روزهای مردم ایران نتیجه خون های پاک بزرگ مردانی است که به کلمه شهید و شهادت، عینیت بخشیدند و با گذشتن از وابستگی های دنیوی، جان خویش را در طبق اخلاص گذاشته و در راه دوست، تقدیم دوست کردند.
درادامه این جلسه؛ درمورد کارهای اجرایی برگزاری یادواره سردار شهید"حاج قاسم میرحسینی" دردانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار و فراهم شدن مقدمات اولیه، حاضرین به بحث وتبادل نظر پرداختند.
شهید سپهبد "حاج قاسم سلیمانی" درباره شهید قاسم میر حسینی می گوید: «قاسم میرحسینی ، بزرگ مرد لشکر 41 ثارالله بود که واقعاً من امروز در هر مأموریتی جای خالی او را می‌بینم.»
سردارسرافزار سپاه اسلام شهید "حاج قاسم میرحسینی" سال 13۴۲‬درروستای "میربیک" ازتوابع روستای جزینک شهرستان زابل استان سیستان وبلوچستان متولد شد. این شهید بزرگوار پس از گذراندن پنج ماه دوره آموزشی همزمان با عملیات بزرگ بیت‌المقدس به جبهه اعزام و در این عملیات حضور یافت.‬
سرانجام این سردار رشید اسلام در سال 1365 در خاک مقدس شلمچه و در عملیات کربلای ۵ پس از ساماندهی نیروها در حین عملیات بر اثر اصابت تیر مستقیم دشمن به ناحیه پیشانی سر به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

• برگزاری جلسه ستاد مردمی یادواره سردار شهید"حاج قاسم میرحسینی" دردانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار