تاریخ انتشار: شنبه 25 بهمن 1399
طنین بانگ "الله اکبر" دردانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار

به گزارش روابط عمومی؛ در شب یوم الله ۲۲ بهمن ماه به یاد حماسه ماندگار و تکبیرهای ملت مبارز و قهرمان ایران اسلامی در بهمن سال 1357 با حضور رئیس، اعضای هیات رئیسه، جمعی از اعضای هیات علمی ،کارمندان دانشگاه وخانواده های آنها با رعایت پروتکل های بهداشتی در مجموعه پارک بازی دانشگاه، بانگ تکبیر و ندای توحیدی "الله اکبر" در آسمان دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار، طنین انداز شد.
در ابتدای این مراسم، رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با گرامیداشت ایام ا... 22 بهمن ودهه مبارک فجر، انقلاب اسلامی را حاصل مجاهدت خون شهیدان و رهبری حضرت امام(ره) و ملت ایران دانست و افزود: قطعا یکی از بزرگترین نعمت هایی که خداوند به ملت ایران هدیه کرد، همین نعمت انقلاب اسلامی است.
دکتر"منـصورکـیانی مقدم" تصریح کرد: ملت ایران پس از سال ها مبارزه، در سال 1357 به رهبری امام راحل(ره) در مقابل رژیم ستم شاهی ایستاد وبا برچیده شدن ظلم و فساد، جمهوری اسلامی جایگزین حکومت استبدادی پهلوی گردید و مردم در انتخاب سرنوشت خود، سهیم شدند.
وی در ادامه با بیان اینکه امروزه به جرات می توان گفت کشور ایران در دهه اول انقلاب به رهبری امام راحل و در چند دهه اخیر با راهنمایی و هدایت های رهبر معظم انقلاب در همه عرصه های علمی، فرهنگی، صنعتی و نظامی رشد و توسعه قابل توجه داشته است، خاطر نشان کرد: باید شکرگذار این همه دستاورد و برکات انقلاب بود و برای حفظ، اقتدار و پاسداری از آرمان های آن با تمام توان در صحنه حاضر بود.
در ادامه این مراسم دکتر "اسماعیل زارع بهتاش" از اعضای هیات علمی پیشکسوت دانشگاه با مرور دستاوردهای انقلاب اسلامی و مقایسه آن با قبل از انقلاب اسلامی، اظهار داشت: در وضعیت سیاسی بزرگترین دستاورد این انقلاب برای مردم ایران دخیل بودن در تعیین سرنوشت خودشان است چرا که امروز به برکت انقلاب اسلامی در تمامی انتخابات از شورای شهر گرفته تا انتخابات مجلس خبرگان رهبری مردم در تعیین سرنوشت خود تأثیر گذارند.
 وی وابستگی بیش از حد به بیگانگان، فقر و محرومیت و آشفتگی اوضاع اقتصادی و برپایی مراکز فساد و فحشا را از دستاوردهای رژیم شاهنشاهی، عنوان کرد.

در ادامه این مراسم برنامه های سرود ، دکلمه خوانی و همچنین مسابقه اجرا شد.

• طنین بانگ "الله اکبر" دردانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار