تاریخ انتشار: چهارشنبه 01 اردیبهشت 1400
برگزاری اولین جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ اولین جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در سال 1400 به ریاست دکتر کیانی مقدم رئیس دانشگاه و سایر اعضای ستاد با هدف تشریح برنامه های پیرامون نماز، با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی در محل سالن فرخی، برگزارشد.
رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در ابتدای این نشست، ضمن تبریک سال جدید، حلول ماه مبارک رمضان، و قبولی طاعات وعبادات و تشکر از برگزاری مراسمات در فضاهای باز افزود: درنشست اخیر روسای دانشگاها به صراحت برآمادگی دانشگاه ها برای حضور دانشجویان در مهر ماه تاکید شده و باید تلاش شود ساعات کلاس ها با زمان برگزاری نماز، تداخل نداشته باشد.
دکتر "منصور کیانی مقدم" با بیان اینکه مهم ترین رسالت خانواده های امروزی حفظ ارزشهای اسلامی در خانواده ها است، عنوان کرد: امروزه دشمن برای مقابله با ارزشهای ایران اسلامی و تخریب آن در خانواده ها به جنگ نرم روی آورده که برای مقابله با این امر باید ابعاد این دشمنی ها را شناخته و اهتمام بیشتر به حفظ ارزشهای دینی در خانواده ها، داشته باشیم.
رئیس ستاد اقامه نماز دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ادامه داد: غیر از آثار فردی و اجتماعی نماز جماعت پاداش های عظیمی برای آن بیان شده است که باعث می شود روحیه همدلی در کارکنان افزایش یابد و در زمینه نماز تنها نباید به برگزاری نمازهای جماعت اکتفا شود، زیرا ترویح فرهنگی و ترغیب به یادگیری مفاهیم عمیق آن نیز امر بسیار مهمی است.
وی همچنین با اشاره به اینکه برگزاری مراسم شب های قدر در صورت امکان در فضای مسجد با فواصل زیاد با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شود تصریح کرد: در صورت استقبال زیاد همکاران، بهره مندی از سالن ورزشی دانشگاه برای شب های قدر در اولویت قرار خواهد گرفت.
در ادامه این نشست، دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با اشاره به اهمیت جایگاه نماز در تعلیمات دین مبین اسلام، این فریضه دینی را یکی از ارکان مهم تربیتی در دنیای امروز برشمرد که سبب حذف بسیاری از منکرات از جامعه می‌شود.
حجت الاسلام و المسلمین "علی دین پرور" در ادامه به جایگاه نماز به عنوان نماد دینداری در جامعه اشاره کردند و تاکید کرد: نماز سیمای دین و نماد ارزشمند سبک زندگی دینی در جوامع اسلامی است و ترویج نماز در یک جامعه، سبب گرایش عموم جامعه به فضایل و معارف شریعت مبین اسلام می‌شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در آیات و روایات بسیار زیادی به اهمیت برپایی نماز اول وقت و به‌ویژه نماز جماعت تاکید شده است تصریح کرد: همواره این موضوع مورد توجه بوده است که کار نباید مانعی برای تاخیر در برپایی نماز باشد.
وی  ضمن قدردانی از اعضای ستاد اقامه نماز دانشگاه که در راستای ترویج فرهنگ نماز تلاش می کنند افزود: نماز و ترویج فرهنگ آن یکی از مهمترین برنامه های فرهنگی و اجتماعی محسوب می شود که باید با برنامه ریزی دقیق ، مستمر در راستای نکوداشت آن، گام برداریم.
در ادامه این جلسه اعضای ستاد اقامه نماز دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در رابطه با موضوعات مطروحه، پرداختند.

• برگزاری اولین جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار