تاریخ انتشار: دوشنبه 06 اردیبهشت 1400

به گزارش روابـط عمومی؛ دکتر "منصور کیانی مقدم" رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، با صدور پیامی درگذشت دکتر "اولیا میرلاشاری" رئیس فقید اداره دامپزشکی شهرستان چابهار را، تسلیت گفت.
وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ  قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
ضایعه درگذشت مرحوم دکتر "اولیا میرلاشاری" رئیس محترم اداره دامپزشکی شهرستان چابهار موجب اندوه فراوان گردید. اینجانب به نیابت از اعضای محترم هیات علمی، کارمندان و دانشجویان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ضایعه فقدان این مدیر متخصص، پر تلاش، متعهد  و صادق  را به کلیه همشهریان عزیز شهرستان چابهار بویژه همکاران، خاندان معزز میرلاشاری و بستگان آن مرحوم تسلیت عرض می نمایم. یاد و خاطره خدمات ارزشمند آن مرحوم در اذهان، پاینده و ماندگار و ذخیره ای ارزشمند برای سرای آخرت ایشان می باشد. برای آن عزیز درگذشته، آمرزش و رحمت واسعه الهی و برای تمامی بازماندگان گرامی، صبر و اجر وافر از خداوند متعال خواهانم.
                                                                                      دکتر منصور کیانی مقدم
                                                                       رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

• پیام تسلیت رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در پی درگذشت رئیس فقید اداره دامپزشکی شهرستان چابهار