تاریخ انتشار: چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400

«بِـسْمِ اللَّهِ الـرَّحْمَنِ الـرَّحِيمِ»

{الـلّهُمَّ إنی أَسْئَلَکَ خَیرَ ما سَئَلَکَ مِنْهُ عِبادُکَ الـصّالِحُونَ وَاَعُـوذُ بِکَ مِمّا اسْـتَعاذَ مِنْهُ عِبادُکَ الْمُخْلِصوُنَ}

ماه مبارک رمضان، ماه شب‌های نورانی قدر و نزول قرآن، ماه شهادت مولایمان امیر مومنان علی(ع)؛ ماه استجابت دعای سحرگاهان و ماه ربّناهای عاشقانۀ مومنان و ماه گشایش ابواب رحمت الهی به روی جهانیان به پایان رسید. خداوند بزرگ را شکر می‌گوییم که امسال نیز در این ماه پر خیر و برکت، توفیق بندگی و عبودیت خالصانۀ خویش را بر ما بندگان ارزانی داشت تا با استعانت از برکات بی‌شمار ماه نزول قرآن، توشه‌ای از تقوا برگیریم و در مسیر روشن اسلام، روح و جانمان را صیقل دهیم و به شکرانۀ این توفیقات الهی به استقبال عید سعید فطر برویم.

عطر دل انگیز ایمان در دل ها  به مشام می رسد و شکوفه های صبر و مبارزه با نفس در جان ها  شکفته شده است، هنوز نجوای  عارفانه سحرهای رمضان و زمزمه "الـغـوث" شب های  قدر بندگان  صالح خدا  گوش جانمان را نوازش می دهد و چشم  دلمان به برکت رویت شکوفه های دعا و استغفار در بهار قرآن، روشنایی دیگری یافته است.

عید فرخنده و سعید فطر، یکی از زیباترین و معنوی‌ترین روزهاست که خداوند عزّوجل و بلندمرتبه اجر و پاداش یک ماه عبودیت و بندگی خالصانه بندگان را با فزونی نعمت، رحمت و مغفرت عطا می‌فرماید. این عید مطهر، جلوه‌گاه خلوص و نیاز ما بندگان در درگاه حق تعالی است که فرصت مغتنم نیایش و راز و نیاز دریافته‌ایم و در صفوفی مستحکم، دوشادوش، یکدل و یک‌زبان دست به دعا بر می‌داریم.

در این هنگامه ملکوتی و معنوی که محملی مناسب برای استجابت دعای نمازگزاران است، از درگاه خداوند سبحان استعانت می‌طلبیم که نعمت سلامتی و تندرستی را به تمامی ملت‌های جهان به ویژه مردم آزاده، حق‌جو و خداپرست ایران اسلامی عنایت و ایران اسلامی را از شرّ جمیع بلیّات به ویژه ویروس منحوس کرونا محافظت فرماید. امید که در این روز بزرگ، خداوند متعال لباس عافیت بر تن و روح تمامی بیماران پوشانده و درهای خیر و رحمت واسعه خود را بیش از پیش بر روی همگان بگشاید.

و اینک عید فطر روز تولد دوباره انسان و فصل تازه شکفتن ایمان در روح و جان‌های پاک و بیدار فرا می‌رسد. عید فطرت‌های روشن که در نخستین روز از ماه شوال اجر و پاداش خود را تنها در قرب الهی جستجو می‌کنند و براستی روزی‌است که خداوند متعال آن را از میان دیگر روزها برگزید تا برای بندگانش این فرصت فراهم آید که نزد حضرت او گرد آیند، بر خوانِ کَرم او، بنشینند و ادب بندگی بجای آورند.

فرا رسیدن عید سعید و فرخنده "فـطر"، عید عاشقان عبودیت و پرستش را به پیشگاه حضرت ولی عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) و دانشگاهیان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار تهنیت و شاد باش عرض کرده و سلامتی و توفیق روز افزون هموطنان مؤمن و روزه دار و عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از خداوند سبحان مسألت داریم.

روابط عمومی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

• پیام تبریک هیات رئیسه دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر