تاریخ انتشار: یکشنبه 26 اردیبهشت 1400

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمـَنِ الرَّحِيم
الَّذينَ يُبَلِّغونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَيَخشَونَهُ وَلا يَخشَونَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ  وَكَفى اللَّهِ حَسيبًا - سوره مبارکه الأحزاب آیه ۳۹
مقام معظم رهبری (مدظله العالی):
"روابط عمومی آیینه تمام نمای مراکز، سازمان‌ها و نهادهای مختلف است که با هدف بهبود کیفیت خدمت‌رسانی به مردم و ارتقای سطح ارتباطات با بخش های مختلف یک جامعه، ایجاد شده است و در عصر حاضر که عصر ارتباطات سریع می باشد وجود چنین تشکیلاتی آن هم در سطحی متعالی و برخوردار از روش های پیشرفته و البته الکترونیک برای ارتباط و اطلاع رسانی، امری ضروری و غیر قابل اجتناب است."
بیست و هفتم اردیبهشت ماه روز “روابط عمومی و ارتباطات” نه یک صفحه درتقویم روزگار بلکه سرفصلی از مجاهدت و تعهد به همه اهداف و آرمانهایی است که از فردای پیروزی انقلاب اسلامی در مقابل دیدگان ما قرار گرفت.
امروزه "روابط عمومی" نه به عنوان یک سامانه تشریفاتی و اجرایی بلکه به عنوان یک سامانه مشورتی و مدیریتی و به عنوان عنصری مهم در ارتقا و پیشرفت هر سازمانی جایگاه ویژه‌ای دارد و بدون "روابط عمومی" هیچ فعالیتی انعکاس نمی‌یابد. بی شک، در جهان گسترده ارتباطی امروز، تولید محتوای غنی، صداقت در اطلاع رسانی ، تلاش برای ایجاد رضایت دوسویه کارکنان و مخاطبین و ارتباط بین سازمانی بر مبنای احساس تعهد ، از وظایف مهم "روابط عمومی" حرفه ای در سازمان است.
بدون تردید "روابط‌عمومی" به عنوان رکن اساسی نظام ارتباطی و اطلاع رسانی نقش تعیین کننده‌ای در افزایش آگاهی‌‌های آحاد جامعه، فرهنگ سازی و تنویر افکار عمومی برعهده دارد و اکنون که اهمیت جایگاه "روابط‌عمومی" در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع‌رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است بر همگان آشکار شده، نمی توان نقش آن را در پیشبرد اهداف‌ یک‌ نهاد یا سازمان، بهبود کیفی‌ و کمی‌ فعالیت ها‌ و افزایش‌ بهره‌ وری‌ از امکانات‌ و نیروی‌ انسانی‌ نادیده گرفت.
 در دنیای کنونی، نقش "روابط‌عمومی ها" در کمک به تصمیم گیری‌‌های مدیریتی و استراتژیک یک سازمان قابل توجه است. این بخش به عنوان ابزار مدیریتی برای فعالیت های حرفه ای، علمی و الکترونیکی،‌ از مشخصه‌‌های جدید روابط‌عمومی در عصر ارتباطات است.
نوع کار "روابط‌عمومی" و مسئولیت‌هایی که برعهده این بخش قرار داده شده سبب شد تا حرفه "روابط عمومی"، ششمین شغل پراسترس در جهان شناخته شود. زیرا نیروهای روابط عمومی‌ها افراد متخصص در زمینه کنترل آسیب‌ها هستند و بنابراین نیازمند توانایی تفکر و عمل سریع در شرایط پراسترس و تنش زا هستند.
اهمیت جایگاه "روابط‌عمومی" در دورانی که اطلاع‌رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است، دوچندان شده است به گونه‌ای که موفقیت سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها و دوامشان در عرصه‌ها و فعالیت‌‌های تخصصی به نوعی با عملکرد روابط عمومی‌های آن‌ها گره خورده است.
نقش برجسته "روابط عمومي" در هر مجموعه اي به عنوان آينه اي شفاف در دريافت و انعكاس واقعيت ها بر كسي پوشيده نيست و طراوت و بالندگي در تعامل سازمان ها وجامعه هنر بزرگ "روابط عمومي" است.
روز بیست و هفتم اردیبهشت ماه که در تقویم به عنوان« روز روابط عمومى» ثبت شده است را به تمامی تلاشگران عرصه اطلاع رسانی که مشعل داران توسعه ارتباطی هستند، تبریک عرض می نمائیم.
                                                  "روابـط عـمـومـی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار"

• پیام تبریک روابـط عـمـومـی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به مناسبت روز "ارتباطات و روابط عمومی"