تاریخ انتشار: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1400

آگهی اعلام زمان و چگونگی برگزاری مصاحبه مرحلة دوم آزمون نیمه‌متمرکز دکتری (PhD) 1400

آگهی اعلام زمان و چگونگی برگزاری مصاحبه
مرحلة دوم آزمون نیمه‌متمرکز دکتری (PhD) 1400

پذیرفته‌شدگان عزیز مرحلة دوم آزمون نیمه‌متمرکز دکتری (PhD) سال۱۴۰۰، تبریک صمیمانة ما را بابت پذیرش در آزمون کتبی (مرحله اول) بپذیرید. برای همة شما عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت داریم. لطفاً برای شرکت در مرحلة مصاحبة آزمون دکتری در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به موارد ذیل توجه فرمایید:

2-
توجه مهم:
۲- مهلت تکمیل فرم شمارة (۱) به صورت سامانه‌ای، بارگذاری مستندات و ثبت آنها به صورت ذیل خواهد بود:
-    از ساعت ۹:۰۰ صبح روز سه‌شنبه ۰۴/خرداد/۱۴۰۰
-    تا ساعت ۱۷:۰۰ (۵ بعدازظهر) روز دوشنبه ۱۰/خرداد/۱۴۰۰
بدیهی است با تمام شدن مهلت سامانه بسته خواهد شد و دیگر امکان ثبت مشخصات و مستندات وجود نخواهد داشت؛ تنها متقضایان عزیزی که در این مهلت فرم‌ها و مستندات را تکمیل و ثبت کرده باشند به مصاحبه دعوت خواهند شد.

۳- مصاحبه به صورت مجازی و مکالمة تصویری و صوتی آنلاین در سامانة آموزش مجازی دانشگاه برگزار می‌گردد. بنابراین در مقطع فعلی به هیچ وجه به حضور فیزیکی شما در محل دانشگاه نیازی نیست؛ تنها لازم است تجهیزات ارتباط مجازی مناسب (گوشی تلفن هوشمند یا با ارجحیت بیشتر رایانه) در اختیار داشته باشید. شیوه و چند و چون برگزاری مصاحبه در پروفایل کاربری شما بر روی سامانة آموزش مجازی دانشگاه به اطلاع شما می‌رسد.

۴- تاریخ برگزاری مصاحبه مجازی به تفکیک رشته به قرار ذیل خواهد بود:

۵- نام کاربری و گذرواژة شما برای ورود به پروفایل کاربری و اتاق مصاحبة تصویری به صورت زیر است:
-    نام کاربری: شمارة پرونده
-    گذرواژه: شمارة داوطلب

تمام راهنمایی‌های لازم برای تکمیل اطلاعات و بارگذاری مستندات در پروفایل کاربری شما بر روی سامانة آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار (به نشانی https://vu.cmu.ac.ir/) در دسترس شما خواهد بود.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می‌توانید در روزهای اداری، از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ با شماره‌های زیر تماس بگیرید:
-     کارشناس تحصیلات تکمیلی: 05431272086
-    مدیر تحصیلات تکمیلی: 05431272035
-    مدیر گروه شیلات: 05431272201
-    مدیر گروه زبان انگلیسی: 05431272092
-    cmu.higher.education@gmail.com

دانلود فایل آگهی مصاحبه مرحلة دوم آزمون نیمه‌متمرکز دکتری (PhD)