تاریخ انتشار: جمعه 14 خرداد 1400

ترمیم نقص مدارک متقاضیان شرکت در مرحلة مصاحبة آزمون دکتری ۱۴۰۰

ترمیم نقص مدارک متقاضیان شرکت در مرحلة مصاحبة آزمون دکتری ۱۴۰۰

پذیرفته‌شدگان مرحلة اول آزمون دکتری ۱۴۰۰ در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار،
سلام، وقت شما خوش؛
از همة متقاضیان عزیزی که مدارک خود را در بازة تعیین شده (۰۴/خرداد تا ۱۰/خرداد/۱۴۰۰) در سامانه بارگذاری کرده‌اند سپاسگزاریم. مرحلة بررسی اولیه مدارک شما به پایان رسیده و آن دسته از عزیزانی که نقصی در مدارک آنها وجود نداشته است، طبق برنامة اعلام شده به مصاحبه دعوت خواهند شد (چند و چون شرکت در مصاحبة شفاهی در پروفایل کاربری شما به اطلاعتان خواهد رسید).
آن دسته از متقاضیان عزیزی که مدارک خود را در بازة تعیین شده در سامانه بارگذاری کرده‌اند، اما بر اساس «جدول نقص مدارک متقاضیان شرکت در مرحلة مصاحبه آزمون دکتری ۱۴۰۰» (که در ادامه همین آگهی آمده است)، در بررسی اولیه، مدارک آنان ناقص اعلام شده، می‌توانند در بازة زمانی ذیل با مراجعه به پروفایل کاربری خود بر روی سامانة https://vu.cmu.ac.ir/ آن مدارک را به شرح اعلام شده در جدول دوباره بارگذاری کنند:
- از جمعه       ۱۴/خرداد/۱۴۰۰ ساعت ۹:۰۰ صبح
- تا یک‌شنبه   ۱۶/خرداد/۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۰۰ (۵ بعدازظهر)

نکته‌های مهم:
- اگر مدارک خود را به طور کامل در بازة مورد اشاره بارگذاری کرده و شمارة پروندة شما در جدول نقص مدارک نیامده، ثبت‌نام شما برای شرکت در مصاحبه با موفقیت انجام شده و مدارک شما تایید شده است.
- صرفاً همان مدارکی که در فهرست ناقص اعلام شده را به همان ترتیبی که در فهرست اعلام شده در ذیل قسمت‌های مرتبط (نقص ۱، نقص ۲، نقص ۳، ...) بارگذاری نمایید؛
- به راهنمایی‌های اعلام شده در بارگذرای مدارک توجه فرمایید؛ مرحلة ترمیم مدارک تجدید یا تمدید نخواهد شد؛
-لطفاً تصویر واضحی از مدارک خود را بارگذاری کنید (برای اسکن مدارک کاغذی از اسکنر یا افزارهای اسکن‌کننده بر روی تلفن همراه استفاده کنید تا تصویر مدرک شما کم‌حجم و واضح گرفته شود).

با آرزوی سلامتی، شادی، و موفقیت
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی