تاریخ انتشار: دوشنبه 07 تیر 1400
برگزاری آزمون سراسری 1400 در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

به گزارش روابط عمومی؛ دکتر"مهدی رضاپور"معاون آموزشی و تحصيلات تکميلي دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار اظهار داشت: آزمون سراسري سال 1400 از تاريخ 9 تيرماه به مدت 4 روز در 12 حوزه امتحانی با رقابت 3 هزار و 128دواطلب با رعايت کامل پروتکل‌هاي بهداشتي و فاصله اجتماعي در شهرستان چابهار، برگزار خواهد شد.
وی درباره زمان برگزاري آزمون گروه‌‌‌هاي آزمايشي مختلف، اظهار داشت: آزمون گروه آزمايشي هنر صبح چهارشنبه 9 تير، آزمون گروه آزمايشي علوم انساني صبح پنج‌ شنبه 10 تير، آزمون گروه آزمايشي علوم تجربي صبح جمعه 11 تير و آزمون گروه آزمايشي زبان‌هاي خارجي صبح شنبه 12 تير برگزار مي‌شود.
معاون آموزشی و تحصيلات تکميلي دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در خصوص مراجعه به باجه‌‌‌هاي رفع نقص آزمون، اظهار کرد: باجه‌‌‌هاي رفع نقص از روز دوشنبه 7 تير در دانشگاه ،آمادگي رفع ايرادات و نواقص موجود را دارند.
دکتررضاپور در خصوص فرآيند برگزاري آزمون خاطر نشان کرد: شروع فرآيند برگزاري آزمون صبح‌ها راس‌ ساعت 8 آغاز و درب حوزه‌هاي امتحاني رأس‌ ساعت‌ (هفت و سي دقيقه) صبح بسته خواهد شد. لذا از ورود متقاضيان پس از بسته شدن درب حوزه ‌‌هاي امتحاني، ممانعت بعمل خواهد آمد.
وي افزود: هر متقاضي براي حضور در جلسه آزمون علاوه بر پرينت كارت شركت در آزمون گروه آزمايشي مربوطه‌، لازم است اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكس‌ دار، چند مداد سياه نرم پررنگ، مدادتراش، مدادپاكن و يك سنجاق و يا سوزن و همچنين ماسک به همراه داشته‌ باشد.
وی با تأکيد بر رعايت دستورالعمل‌هاي بهداشتي، فاصله گذاري اجتماعي و الزامات بهداشتي در روند برگزاري آزمون سراسري 1400، همراه داشتن ماسک 3 لايه معمولي (بدون فيلتر) و استفاده صحيح از آن (از بالاي بيني تا زير چانه)، از ابتداي ورود به حوزه برگزاري آزمون تا پايان برگزاري آزمون و خروج از حوزه امتحاني را، الزامي عنوان کرد.
معاون آموزشی و تحصيلات تکميلي دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار، يادآور شد: در راستاي حفظ سلامت داوطلبان، تمام فضاها و وسايل موجود در حوزه‌هاي برگزاري آزمون قبل و بعد از امتحان به طور کامل ضد عفوني خواهند شد، که اين روند از عصر ديروز آغاز شده است.
دکتر رضاپور، خاطرنشان کرد: نمانيدگان مرکز بهداشت در محل حوزه‌هاي آزمون حضور خواهند داشت و بر روند اجراي پروتکل‌هاي بهداشتي نظارت کاملی، خواهند داشت.

• برگزاری آزمون سراسری 1400 در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار