تاریخ انتشار: چهارشنبه 16 تیر 1400

‌به گزارش روابـط عـمومی دانـشگاه؛ خـانم "لـیلا رنـجبر" دانـشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته معماری کشتی گرایش ( هیدرومکانیک کشتی) از فعالان کانون ادبی "اهـل قـلم" دانشگاه، موفق شد به مناسبت گرامیداشت  روز جهانی"دریـانورد" به قله 4 هزار و 850 متری " عَـلَم کـوه "( دومین قله بلند ایران) از قلل رشته کوه های البرز، صعود نماید.
"عَـلَم کـوه" کوهی در شمال ایران است که دومین کوه بلند ایران پس از کوه دماوند است. علم‌کوه در پاره مرکزی رشته‌کوه البرز در جنوب دریای مازندران جای دارد. این کوه از دیدگاه تقسیمات کشوری، در منطقه تخت سلیمان در شهرستان کلاردشت در استان مازندران قرار دارد. بیشتر شهرت این کوه به خاطر دیواره‌ای است که در دامنه شمالی آن واقع است و دارای فنّی‌ترین و سخت‌ترین مسیرهای سنگ‌نوردی و دیواره‌نوردی در ایران میباشد.

• صعود دانشجوی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به قله "عَلَم کوه" دومین قله بلند ایران به مناسبت روز جهانی "دریانورد"