تاریخ انتشار: شنبه 13 شهریور 1400

نحوه تشکیل کلاس ها در ترم مهر 1400

با سلام و تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه عزیزان خانواده بزرگ دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، نحوه تشکیل کلاسها در نیمسال اول 1401-1400 به شرح ذیل اعلام می گردد:

با توجه به تاخیر در واکسیناسیون سراسری دانشجویان کشور تا این تاریخ، ابلاغیه های ستاد ملی و شهرستانی مبارزه با بیماری کرونا، اطلاعیه های رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گزارشات فرمانداری شهرستان چابهار و با توجه به شدت و خطرات سرایت کرونای سویه دلتا بخصوص در جوانان، تصمیمات ذیل اتخاذ گردید.

1-تا اطلاع ثانوی و وصول دستورات و دستور العمل های جدید از مبادی فوق الذکر، شیوه برگزاری کلیه کلاسها وامتحانات تمامی رشته  گرایش های کارشناسی بصورت  مجازی و از طریق سامانه های آموزش مجازی و براساس آئین نامه آموزش های مجازی دانشگاه صورت می پذیرد.

تبصره: چنانچه برخی دروس خاص دوره های کارشناسی و یا انجام فرآیند فراغت از تحصیل دانشجویان نیاز به حضور فیزیکی برخی از آنان باشد، آنگاه با درخواست استاد درس، تایید مدیر گروه، دانشکده مربوطه و هماهنگی معاونت آموزشی و دانشجویی و اخذ مجوز از ستاد کرونا ی شهرستان، دانشجویان ذینفع از طریق دانشکده و گروه آموزشی بصورت مدیریت شده فراخوان خواهند شد.

2-تا اطلاع ثانوی و وصول دستورات  یا دستور العمل های جدید از مبادی فوق الاشاره، شیوه برگزاری کلیه کلاسها و امتحانات تمامی رشته  گرایش های مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) بصورت نیمه حضوری (ترکیبی) و با رعایت پروتکل های بهداشتی، رعایت فاصله اجتماعی و در کمترین زمان اسکان دانشجویان صورت خواهد گرفت .بدیهی است دانشجویان ذینفع از طریق دانشکده و گروه آموزشی بصورت مدیریت شده فراخوان خواهند شد.

مهم: دانشجویان محترم قبل از هر گونه مراجعه حضوری به دانشگاه نحوه تشکیل کلاسهای خود را حتماَ از طریق استاد مربوطه و کارشناس گروه مطمئن شوند. ضمناً سامانه دانشگاه بصورت مداوم جهت اطلاع از اعلامیه های جدید در این خصوص بازدید شود.

فایل های پیوستی