تاریخ انتشار: شنبه 27 شهریور 1400

به گزارش روابط عمومی؛ دکتر "مـنصور کـیانی مـقدم"، رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در پیامی، فرارسیدن سال جدید تحصیلی را به دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان، تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:
«یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ الَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ»
"خداوند كسانى را كه ايمان آورده‏اند و كسانى را كه علم به آنان داده شده درجات عظيمى مى‏ بخشد. «سوره مجادله، آیه۱۱»
با فرارسیدن بهار علم و سال  نو تحصیلی، شروع دوباره و پر نشاط فعالیت های آموزشی و پژوهشی، در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود. این ایام سرآغاز دوره ای است که دانش پژوهان و جویندگان علم راه را بر خود هموار نموده و با بهره گیری از دانش، خویش را برای ایفای نقشی اثرگذار در آینده جامعه مهیا می سازند.
بی شک تولید علم آمیخته با ایمان اصلی ترین رسالت مجموعه دانشگاهی می باشد و برای نیل به این آرمان متعالی و ایجاد دانشگاه تمدن ساز می بایست روحیه علم محوری توام با تدبیر، دانایی و امید بر جامعه مسلط شود و لازمه این مهّم تلاش و کوشش شما عزیزان در دانشگاه و بسط افق های علمی کشور می باشد.
همت، تلاش، مسؤولیت پذیری و جدیت اعضای هیات علمی و کارکنان پرتلاش دانشگاه، در کنار صبر و اهتمام ویژه دانشجویان گرامی باعث شد تا از آزمون دشوار در شرایط بحرانی شیوع بیماری کرونا در کشور، با موفقیت و کیفیت مطلوب گذر کرده که برگزاری منظم این حجم وسیع از کلاس های آموزشی، علاوه بر لزوم تقویت زیرساخت ها و امکانات موجود، مستلزم وفق پذیری و همراهی دانشجویان و اساتید گرامی برای عبور از آموزش حضوری به آموزش مجازی بوده است.
اميد است به فضل الهي، در طول سال تحصيلي جديد در جهت تهذيب، خود سازی و علم اندوزی، تلاش مضاعف نموده و در آينده با علم و معرفت بيشتر در جهت پيشرفت كشور عزیزمان ایران اسلامی مثمر ثمر باشيم. همچنين اميد است دانشجويان گرامی جديدالورود در سال تحصيلي پیش رو با تلاش، کوشش و انگيزه‌ والای دانش طلبي، در جهت ارتقای سطح علمي و تعمق باورهای دینی و توانایی های فرهنگی گامهای موثری بر‌دارند.
تقارن باشکوه آغاز فصل علم و دانش با ماه محرم و هفته دفاع مقدس و درس‌های این وقایع، می‌تواند کامل‌ترین مدرسه و دانشگاه برای کسانی باشد که جویای کشف و کسب آموزه‌های عمیق انسانی، معرفتی و الهی هستند. همزمانی این مناسبت‌های مهم می‌تواند این مفهوم را داشته باشد که می‌توان با کسب دانش و فضیلت مرزهای جدید علم و دانش را درنوردید و با پیوند علم و ایمان، قله‌های رفیع پیروزی و کامیابی را فتح کرد.
امید است به فضل الهی و تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها، با همدلي و هم زباني در طول سال تحصیلی جدید در جهت تهذیب، خود سازی، علم اندوزی و بومی کردن دستاوردهای حاصله، تلاش مضاعف نموده و همدل و متحد در آینده گنجینه ایي از گوهرهای کم نظیر علم و معرفت برای پیشرفت کشور باشید. در پایان آرزوی عزت و سربلندی برای یکایک شما آینده سازان ایران اسلامي عزيز را از درگاه خداوند سبحان، آرزومندم.
دکتر منصور کیانی مقدم
رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

• پیام تبریک رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به مناسبت آغاز سال تحصیلی 1400