تاریخ انتشار: یکشنبه 28 شهریور 1400

«اطلاعیه شرایط پذیرش و اسکان خوابگاه های دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400»

علی رغم غیرحضوری بودن آموزش در نیمسال اول تحصیلی 1401-1400  (تا اطلاع ثانویه)، دانشجویانی که به دلایل ذیل لزوم حضور ایشان در دانشگاه به تایید حوزه آموزشی رسیده است از تاریخ 1400/07/10 مشروط به ارائه کارت واکسیناسیون کووید-۱۹ (حداقل تزریق دوز اول) ، می توانند جهت تمدید یا صدور مجوز اسکان  در سراهای دانشجویی اقدام  نمایند.

شرایطی که به استناد  آنها دانشجویان می توانند درخواست مجوز  اسکان در سراهای دانشجویی را داشته باشند:
-    انجام مراحل عملی(آزمایشگاهی-کارگاهی) پایان نامه ارشد/ رساله دکتری
-    انجام امور فارغ التحصیلی
-    شرکت در کلاسهای حضوری
-    دفاع از پایان نامه ارشد/رساله دکتری
-    شرکت در آزمون جامع
-    کارآموزی

تذکر1: ارائه کارت واکسیناسیون برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی که قصد استفاده از آزمایشگاه یا کارگاه برای کارهای پژوهشی پایان نامه ارشد/ رساله دکتری دارند حتی در صورت عدم درخواست اسکان نیز الزامی می باشد.
تذکر ۲: دانشجویان مشمول استفاده از خوابگاه می بایست در ساعات اداری برای دریافت معرفی نامه به گروه و دانشکده مربوطه خود مراجعه نموده و گواهی واکسیناسیون را به همراه معرفی نامه جهت صدور مجوز اسکان به امور دانشجویی تحویل نمایند. در خارج از ساعات اداری دانشگاه مسئولیتی برای  تامین اسکان نخواهد داشت.

تذکر۳: کلیه اماکن عمومی دانشگاه از قبیل سالن ورزشی، کتابخانه، سایت و... تا اطلاع ثانوی تعطیل می باشند.
تذکر4: رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی با وجود تزریق واکسن طبق مصوبات ستاد کرونا همچنان الزامی است.
تذکر 5: دانشجویان محترم در صورت داشتن هرگونه علائم مشکوک به کرونا از حضور در محیط دانشگاه خود داری نمایند.