تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 30 شهریور 1400

به گزارش روابط عمومی؛ دکتر "منصور کیانی مقدم"، رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار درآغاز هفته دفاع مقدس به همین مناسبت پیامی صادر کرد.
بسم رب الشهداء و الصدیقین
«دوران دفاع مقدّس برای ملّت ما ظرفیت و موقعیتی بود که این ملّت بتواند اعماق جوهره ی خودش را در ابعاد مختلف نشان دهد و نشان داد.»     امام خامنه ای (دام عزّه)
هفته دفاع مقدس یادآور ۸ سال ایثار، فداکاری و مقاومت مردان و زنانی است که با ایمان و توکل بر خداوند متعال و رهبری بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در مقابل دشمنان این مرز و بوم ایستادگی کردند و توطئه استعمارگران و غاصبان برای به زانو درآوردن ملت بزرگ ایران را به فرصتی برای اثبات توانمندی‌های انقلاب و کشور تبدیل کردند. بی شک حماسه ملت ایران در این دوران به عنوان برگ زرینی در افتخارات ماندگار تاریخ به ثبت خواهد رسید.
هفته دفاع مقدس همچون نگینی تا همیشه زمان، بر تارک تاریخ حماسه و ایثار و پایداری آزادگان جهان می ‌درخشد، تاریخ هشت ساله دفاع مقدس که پر از عشق و ایثار و مقاومت است همواره در سینه تاریخ خواهد ماند و سی و یکم شهریورماه روز آغازین این هفته یادآور پایداری، استقامت، ایثار و رشادت ‌های شهیدان، جانبازان و ایثارگران و نماد اتحاد و همدلی مردم شریف، بزرگ و عظیم ایران اسلامی برای مقابله با ابرقدرت ‌ها و شیاطین بزرگ است و این واقعه مهم به عنوان حماسه‌ ای ماندگار ثبت و ضبط خواهد شد .
بدون شک نشر و ترویج ارزش های دفاع مقدس در گام دوم انقلاب طبق منویات مقام معظم رهبری از مهمترین ضروریات جامعه بویژه برای تقویت اراده جوانان و نوجوانان جهت مقابله با جنگ نرمی که از سوی معاندان نظام طراحی شده به شمار می رود و باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود تا فرهنگ ایثار و شهادت بیش از گذشته در بین نسل امروز، نهادینه شود.
اکنون نیز به تبعیت از آن دوران که تمامی نیروهای نظامی و مردمی متحد، یکدل و بسیجی به دل دشمن زدند، همچنان همگان برای حفاظت از سلامت، امنیت و تمامیت ارضی کشور به خط هستیم و در جبهه های مختلف مقابله با بیماری کووید 19، تحریم های ناجوانمردانه، تهاجم های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و نظامی به رهبری رهبر فرزانه انقلاب، سنگربانی می کنیم.
بی تردید هفته بزرگداشت "دفاع مقدس" که به فرموده‌ی مقام معظم رهبری «اوج افتخارات ملت ایران است» فرصت ارزشمند و مغتنمی است تا ملت سرافراز و غیور ایران اسلامی بار دیگر ضمن تجدید میثاق با آرمان های شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و با مرور خاطرات و حماسه‌های سرداران دلیر خود در جبهه‌های حق علیه باطل به تبیین دقیق ایثارگری ها و رشادت های بزرگ مردان سرزمین خود پرداخته و یاد و خاطره اسوه های ایثار و از خودگذشتگی را گرامی بدارند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر، فرا رسیدن چهل و یکمین سالگرد دفاع مقدس که نمودار مجموعه ای از برجسته ترین افتخارات ملت ایران در دفاع از مرزهای میهن اسلامی و جانفشانی دلاورانه در پای پرچم برافراشته اسلام و قرآن است را به ساحت مقدس حضرت بقیة ا... الاعظم (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت ا... العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) و ملت شهید پرور ایران اسلامی به خصوص جامعه شریف و ولایت مدار دانشگاهی کشور تبریک عرض نموده و از حماسه آفرینی جانبازان، آزادگان، ایثارگران و صبر و استقامت مثال زدنی خانواده محترم و معظم شهدا، تقدیر و تشکر می نمایم.
از خداوند متعال توفیق پاسداری از خون شهدا و رهروی راه آن عزیزان را برای همگان، مسئلت دارم.
دکتر "منصور کیانی مقدم"
رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

• پیام تبریک رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس