تاریخ انتشار: شنبه 03 مهر 1400

اطلاعیه ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان آزمون سراسری در مقطع کارشناسی سال 1400 (به روز رسانی شده)

اطلاعیه ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان آزمون سراسری (مقطع کارشناسی سال 1400)

با آرزوی سلامتی و موفقیت ضمن خوشامدگویی به کلیه پذیرفته شدگان لطفا برای انجام مراحل ثبت‌نام راهنمای زیر را به دقت مطالعه فرمایید.

ثبت‌نام اولیه (اینترنتی): به آگاهی می‌رسانیم ثبت نام اولیة شما در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به صورت غیرحضوری (اینترنتی)، در سامانة گلستان دانشگاه به نشانی golestan.cmu.ac.ir ؛ و از تاریخ سه شنبه 1400/07/06 لغایت جمعه 1400/07/16 انجام خواهد شد.

مراحل ثبت نام را مطابق فایل های پیوستی در انتهای همین اطلاعیه انجام دهید.

مدارک لازم جهت بارگذاری در سیستم گلستان دانشگاه:

1-اصل مدرک دیپلم یا گواهینامه موقت دیپلم

2-اصل مدرک پیش دانشگاهی یا گواهینامه موقت پیش دانشگاهی(ویژه دانشجویان نظام قدیم)

3-کارنامه (ریزنمرات) دوره سوم متوسطه

4-کارنامه (ریزنمرات) دوره پیش دانشگاهی(ویژه دانشجویان نظام قدیم)

5-فیش تاییدیه مدرک پیش دانشگاهی یا متوسطه دوم از دفتر پیشخوان دولت

6-تصویر از صفحه اول دفترچه بیمه (درصورت دارا بودن)

7-دفترچه پذیرش و ثبت نام

8- عکس 4*3 تمام رخ که در سال جاری گرفته شده باشد

9- صفحات شناسنامه و کارت ملی پشت و رو

10-موافقت نامه اداری (در صورت شاغل بودن)

11-تصویر آخرین حکم کارگزینی (در صورت شاغل بودن)

-کلیه پذیرفته¬ شدگان بعد از اتمام ثبت¬ نام غیرحضوری بایستی اصل مدارک تحصیلی طبق بندهای بالا و 6قطعه عکس و کپی از صفحات شناسنامه و دیگر مواردی که در بالا به آن اشاره شده است را از طریق اداره پست در اسرع وقت به نشانی چابهار خیابان دانشگاه دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار اداره پذیرش و ثبت نام کدپستی: 9971756499 ارسال نمایید. در صورت عدم ارسال مدارک یا نقص مدارک ثبت نام دانشجو لغو و عواقب آن به عهده شخص دانشجو می باشد.

-درخصوص پرداخت شهریه دانشجویان دوره شبانه (نوبت دوم) مبلغ واریزی در سیستم گلستان پیش پرداخت می¬ باشد و شهریه نهایی تا پایان ترم بروزرسانی می¬گردد.

- دانشجویان (مرد) در قسمت مربوط به نظام وظیفه باید کارت پایان خدمت، کارت معافیت از خدمت، تعهد خدمت را بارگذاری نمایند. در خصوص دانشجویان مشمول این افراد با کد سخا وارد سایت services.epolice.ir  شوند و درخواست معافیت از تحصیل را ثبت نمایند.

-پر کردن تعهدنامه مشمولین برای همه پذیرفته ¬شدگان مرد الزامی می¬باشد.

تذکر مهم:

-پذیرفته شدگان رشته های مهندسی دریا-دریانوردی و مهندسی کشتی(موتور) باید جهت ثبت نام قطعی به یکی از پزشکان معتمد سازمان بنادر و دریانوردی طبق جدول پیوست مراجعه و در صورت احراز شرایط کارت سلامت را دریافت و در سیستم گلستان دانشگاه بارگذاری نمایند. تا قبل از این روند ثبت نام نامبردگان در دانشگاه به صورت مشروط خواهد بود.

راهنمایی برای ورود به سیستم گلستان:

•             نام کاربری شما برای ورود به سامانة گلستان: ابتدا عبارت u001 را وارد کنید و سپس بدون هیچ فاصله یا علامت اضافه شماره داوطلبی را وارد کنید: مثلاً برای شماره داوطلبی ۱۲۳۴ نام کاربریu0011234  خواهد بود.

•             گذرواژة شما برای ورود به سامانة گلستان: کد ملی

•             برای آشنایی با چگونگی ورود به سامانة گلستان و تکمیل فرایند بارگذاری مدارک لطفاً فیلم آموزشی زیر همین آگهی را ببینید.

ثبت‌نام نهایی (ارائة اصل مدارک):

پس از انجام ثبت‌نام اینترنتی، لازم است اصل مدارک بارگذاری‌شده توسط شما به دانشگاه ارائه شود. با توجه به شرایط همه‌گیری فعلی، این مرحله به صورت پستی انجام می‌شود؛ بدین منظور لازم است مدارک مورد اشاره را حداکثر تا تاریخ 1400/07/17 با پست سفارسی به ادارة پذیرش و ثبت‌نام دانشگاه دریانودری و علوم دریایی چابهار با نشانی زیر ارسال فرمایید. در صورت عدم دریافت اصل مدارک، ثبت‌نام شما لغو خواهد شد.

نشانی برای ارسال اصل مدارک:
چابهار، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، آموزش کل، اداره پذیرش و ثبت‌نام، کد پستی: ۹۹۷۱۷۵۶۴۹۹

با آرزوی تندرستی و موفقیت،

آموزش کل
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

تماس با ما:
شماره‌های تماس در روزهای کاری:
کارشناس پذیرش و ثبت نام: 05431272155
کارشناس سوابق تحصیلی: 05431272071