تاریخ انتشار: شنبه 22 آبان 1400

به گـزارش روابـط عمـومـی؛ سـومین همایش مـلی "عـلوم زیـستی دریـای مـکران" به میزبانی دانشگاه تخصصی دریانوردی و علوم دریایی چابهار در روزهای 15 لغایت 16 اسفندماه سال جاری، برگزار می‌شود.
رئیس سومین همایش ملی "علوم زیستی دریای مکران" با بیان اینکه این همایش ملی و تخصصی توسط دانشگاه دريانوردي و علوم دريايي چابهار در اسفندماه 1400 برگزار خواهد شد افزود: این دانشگاه، به عنوان یکی از تخصصی ترین دانشگاه های کشور در حوزه دریا با شعار "توسعه پایدار، توسعه جامع دریا محور" در اقدامی مؤثر توانست با برگزاری اولین و دومین دوره این همایش تخصصی، زمینه مناسب جهت همفکری و همکاری جامعه علمی و اجرایی کشور در حوزه مطالعات علوم زیستی دریای مکران را فراهم آورد.
دکتر "منصور کیانی مقدم" تصریح کرد: بدون شک اهمیت دریای مکران و پتانسیل های موجود در آن به لحاظ اقتصادی و اجتماعی بر کسی پوشیده نیست و  همچنین این منبع عظیم ملی در برگیرنده گونه های متنوع گیاهان و جانوران آبزی است که غنای گونه ای آن بسیار با اهمیت است و به دلیل ارتباط دریای مکران با آب های آزاد بررسی موجودات و عوامل زیستی آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که می تواند سبب توسعه پایدار مبتنی بر حفظ محیط زیست در این منطقه گردد.
رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار مهم ترین محورهای اصلی برگزاری سومین همایش ملی "علوم زیستی دریای مکران" را، زیست شناسی دریا، شیلات، زیست فناوری دریایی، شیمی دریا، محیط زیست دریایی  و اقیانوس شناسی اشاره  کرد و ادامه داد: امید است برگزاری سومین دوره این همایش ملی سبب ترغیب و تشویق سازمان ها و نهادهای ذیربط جهت حمایت از جامعه دانشگاهی و پژوهشی کشور در زمینه انجام پروژه های تحقیقاتی کلان در حوزه مسائل علوم زیستی دریای مکران گردد.
کیانی مقدم خاطر نشان کرد: بي‌شك اين گردهمايي علمي فرصت ارزشمندي است تا همه صاحب‌نظران، پژوهشگران فرهيخته، دانشجويان و محققين جوان در فضايي علمي و پويا تجربيات خويش را جهت اعتلاي دانش در سطوح مختلف علوم دريايي به اشتراك گذاشته و دبيرخانه علمي و اجرايي همايش از همه اساتيد، دانشجويان و پژوهشگران محترم در حوزه علوم دريايي و تخصص‌هاي وابسته به دريا كه هر يك چون ما بخشي از رسالت آموزش و پژوهش كشور را بر دوش دارند، صميمانه دعوت مي‎نمايد تا با حضور پربار خويش ما را در ارتقاي سطح علمي همايش و همچنين افزايش روحيه علمي پژوهشگران و به خصوص جوانان اين مرزو بوم ياري نمايند تا شاهد برگزاري همايشي در شأن ميهن اسلامي در منطقه استراتژيك مكران باشيم.
علاقه مندان جهت ارسال مقالات، شرکت در سـومین همایش ملی "علوم زیستی دریای مکران" و کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشارکت در این رویداد مـلی  می توانند به پورتال همایش  به آدرسhttps://conf.cmu.ac.ir/makoranbio3/ مراجعه نموده و یا با دبیرخانه همایش به شماره 05435324264  تماس حاصل فرمایند.

• بـرگزاری سـومین هـمایش مـلی "عـلوم زیـستی دریـای مـکران" توسط دانشگاه دریـانـوردی چابهار