تاریخ انتشار: پنجشنبه 11 فروردین 1401
از سرگیری آموزش حضوری تمامی دانشجویان

قابل توجه کلیّه دانشجویان گرامی

ضمن تبریک سال نو و آرزوی تندرستی برای کلیّه دانشجویان محترم و خانواده گرامی آنها، به اطلاع میرساند اکنون که به حول و قوه الهی، سیاست های پیشگیرانه مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی و تلاش شبانه روزی جامعه درمان و پزشکی کشور موجب کاهش شیوع بیماری کرونا گردیده است، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در نظر دارد با استعانت از خداوند متعال و با همکاری و همدلی همه پرسنل خدوم دانشگاه اعم از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان و با استناد به بخشنامه شماره 276984/2 مورخ 1400/10/26 معاون محترم آموزشی وزارت عتف، همچنین بر اساس دستور جلسه مورخ 1401/01/09 روسای دانشگاهها و موسسات آموزشی و پژوهشی کشور و حفظ وحدت رویه با دانشگاه معین استان آموزش حضوری تمامی مقاطع تحصیلی دانشجویان خود را بر اساس موارد ذیل از سر گیرد:

الف) کلیه دروس رشته های تحصیلی مقطع دکتری

بر اساس مجوز ستاد ملّی مبارزه با کرونا و دستور جلسه مورخ 1401/01/09 روسای دانشگاههای وزارت محترم عتف از تاریخ 14 فروردین ۱۴۰۱ کلاسهای کلیه رشته های تحصیلی مقطع دکتری (نظری، عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی) به صورت حضوری در محل دانشگاه برگزار خواهد گردید. لازم به ذکر است تا آن زمان کلاسهای مجازی ادامه خواهد داشت و پس از آن تاریخ دیگر امکان برگزاری کلاس های مجازی وجود نخواهد داشت. بنابراین ضروری است دانشجویان محترم از تاریخ مذکور، بر اساس برنامه هفتگی خود در کلاس ها حاضر باشند.

ب) کلیه دروس رشته های تحصیلی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

بر اساس مجوز ستاد ملّی مبارزه با کرونا و دستور جلسه مورخ 1401/01/09 روسای دانشگاههای وزارت محترم عتف از تاریخ چهاردهم اردیبهشت ۱۴۰۱ (پایان ماه مبارک رمضان) کلیه کلاسهای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد (نظری، عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی) به صورت حضوری در محل دانشگاه برگزار خواهد گردید. لازم به ذکر است تا آن زمان کلاسهای مجازی ادامه خواهد داشت و پس از آن تاریخ دیگر امکان برگزاری کلاس های مجازی وجود نخواهد داشت. بنابراین ضروری است دانشجویان محترم از تاریخ مذکور، بر اساس برنامه هفتگی خود در کلاس ها حاضر باشند.

نکات مهم:

• تمامی دانشجویان متقاضی خوابگاه موظفند بر اساس اطلاعیه معاونت دانشجویی نسبت به رزرو بهموقع خوابگاه و نهایی شدن درخواست خوابگاه خود و بارگذاری مستندات خواسته شده در اطلاعیه امور دانشجویی اقدام نمایند. در غیر اینصورت خوابگاهی به دانشجو در زمان مراجعه تعلق نخواهد گرفت.
  • تمامی دانشجویان مکلفند منحصراً در تاریخهای یاد شده در جداول "الف" و "ب" جهت حضور در دانشگاه مراجعه نمایند.
  • تمامی دانشجویان موظفند در هنگام ورود تصویر گواهی دیجیتال دارای کد QR تزریق حداقل 2 نوبت واکسن کووید-19 استخراج شده از سامانه سلامت را به رویت مامورین انتظامات درب های ورودی دانشگاه برسانند و به محض ورود به دانشکده خود رونوشت آن را تحویل کارشناس گروه آموزشی خود دهند. در غیر اینصورت از ورود آنها در محیط دانشگاه ممانعت بعمل خواهد آمد. لازم به ذکر است دانشجویان خوابگاهی گواهی سه دُز واکسیناسیون یا دو دُز واکسیناسیون بعلاوه گواهی معتبر تست منفی (PCR) خود را به مسئولین انتظامات درب های ورودی و خوابگاه خود ارایه خواهند داد.
  • تمامی امتحانات پایانی نیمسال دوم سال تحصیلی 01-1400 بصورت حضوری برگزار خواهند شد.
  • جلسات دفاع از پایان نامه ها و رساله ها نیز به صورت حضوری خواهد بود.
  • در صورتی که تغییر نگران کننده ای در شیوع و پراکندگی ویروس کرونا در دانشگاه و شهرستان چابهار صورت گیرد و نگرانی ابتلای دانشجویان، اساتید و کارکنان برای مدیریت دانشگاه محرز شود آنگاه امکان دارد برای حفظ سلامتی تمامی عزیزان تصمیات پیشگیرانه و مؤثر اتخاذ گردد.

10 فروردین ماه 1401

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه