تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 30 فروردین 1401

اطلاعیه انضباطی ویژه دانشجویان گروه آموزشی دریانوردی (عرشه) و گروه آموزشی مهندسی کشتی (موتور)

ویژه دانشجویان گروه آموزشی دریانوردی (عرشه) و گروه آموزشی مهندسی کشتی (موتور) :

به اطلاع کلیه دانشجویان گروه آموزشی دریانوردی (عرشه) و گروه آموزشی مهندسی کشتی (موتور) میرساند، علاوه بر رعایت آئین نامه انضباطی دانشجویان جمهوری اسلامی ایران مصوب سیصد و پنجاه و چهارمین جلسه مورخ 1374/04/20  شورای عالی انقلاب فرهنگی و اصلاحیه های آن، مکلف به اجرای کامل آیین نامه انضباطی ویژه دانشجویان دریانوردی و الزام آنان رعایت نظم، انضباط (discipline) و انجام وظایف خاص محوله و همچنین انجام نظافت و بهداشت (clean-ship duties) عمومی مندرج در آئین نامه خاص این دانشجویان در تمامی محیط­ های آموزشی، کارگاهی، سلف سرویس، خوابگاه ها و همچنین در محیط عمومی دانشگاه اعم از محیط مشترک آموزشی، ورزشی و بیرون از دانشگاه به صورت شبانه روزی (۲۴ ساعت) در طول زمان تحصیل می ­باشند. حضور تمامی این دسته از دانشجویان در ساعات اعلام شده از سوی اداره انضباطی دانشگاه در خوابگاه های خود و محیط دانشگاه الزامی است. این دانشجویان مکلف به اجرای مراسم متعارف برنامه ­ریزی شده اعم از صبح گاه، شامگاه، شرکت در مراسم ملی و مذهبی و ... بر طبق اطلاعیه های صادره از سوی دفتر انضباطی و یا اداره انضباطی دانشگاه خواهند بود.

تمامی دانشجویان رشته های فوق، علاوه بر رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی خاص زمان پندمی کرونا از قبیل به همراه داشتن گواهی انجام حداقل دو نوبت واکسیناسیون، پوشیدن ماسک صورت مناسب، استفاده از ضد عفونی کننده های لازم و .....، ملزم به همراه داشتن وسایل ضروری خاص دیسیپلینی خود به شرح زیر می باشند:

• یونیفرم ویژه دانشجویان دریانوردی: شامل پیراهن سفید آستین بلند دارای دو جیب پاکتی و دارای  محل نصب درجه بر روی شانه، شلوار مشکی تک جیب ساده در پشت و دو جیب در کنار، کمربند متعارف، جوراب مشکی ساده، کفش مشکی ساده و متعارف

تذکر:

• شلوار و پیراهن یونیفرم نباید تنگ و چسبان باشد
  • کلاه باید سفید لبه مشکی متعارف دریایی با آرم ویژه پیشنهادی دانشگاه باشد
  • کمربند نظامی مشکی (سربازی)
  • درجه ها بر اساس گرایش تحصیلی و سال تحصیلی دانشجو
  • پوشیدن لباسهای رنگی غیر متعارف ممنوع است
  • پوشیدن عینک های غیر متعارف ممنوع است
  • زیر پیراهن (سفید، بدون یقه، بدون آستین)
  • کفش ها (مشکی، ساده ، واکسی، بند دار، بدون آرم و طرح خاص)
  • پلیور سورمه ای سردوشی دار متعارف (برای زمستان)

درجه ها:

• دانشجویان عرشه ورودی ۱۴۰۰ (تک خط طلایی)
  • دانشجویان موتور ورودی ۱۴۰۰ (تک خط طلایی /  قرمز)
  • دانشجویان عرشه ورودی ۱۳۹۹ (دو خط طلایی)
  • دانشجویان موتور ورودی ۱۳۹۹ (دو خط طلایی قرمز)

وسایل مورد نیاز دانشجویان دریانوردی که باید توسط شخص دانشجو تهیه شود:

• پتو، بالشت، ملحفه به اندازه کافی
  • اتو
  • لباس ورزشی
  • وسایل بهداشتی شخصی (مسواک، خمیردندان، حوله و .....)
  • لوازم التحریر
  • لباس کار یکسره سفید رنگ برای دانشجویان عرشه
  • لباس کار یکسره آبی رنگ برای دانشجویان موتور

* در صورت داشتن هرگونه سوال و آشنایی بیشتر با قوانین و مقررات با دفتر افسرامورانضباطی دانشجویان دریایی دانشگاه به شماره 05431272033 تماس حاصل نمایید.