تاریخ انتشار: یکشنبه 01 خرداد 1401

آگهی اعلام زمان و چگونگی تشکیل پروندة مصاحبة پذیرفته‌شدگان مرحلة اول آزمون دکتری (PhD) ۱۴۰۱ *«رشته‌های آموزش زبان انگلیسی» و «شیلات – فرآوری محصولات شیلاتی»*

به نمایندگی از دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار پذیرش شما در مرحلة اول آزمون دکتری ۱۴۰۱ را شادباش می‌گوییم و آرزو داریم در همة امور زندگی تندرست، شادکام، و موفق باشید.
لطفاً به نکات زیر توجه فرمایید:
۱ - شیوه انجام مصاحبه: مصاحبة دکتری ۱۴۰۱ به صورت حضــوری برگزار می‌شود؛
۲ - زمان انجام مصاحبة دکتری ۱۴۰۱:
-    رشتة شیلات ـ فرآوری محصولات شیلاتی: دوشنبه ۱۶ و شنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۱
-    رشتة آموزش زبان انگلیسی: شنبه ۲۱ و دوشنبه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۱
-    تاریخ و زمان دقیق انجام مصاحبة هر داوطلب پس از تکمیل پروندة الکترونیکی و بررسی مدارک در پروفایل کاربری شما اعلام می‌گردد.
۳ - تشکیل پرونده: تشکیل پروندة اولیة داوطلبان شرکت در مصاحبه به صورت الکترونیکی و در پروفایل کاربری شما بر روی وب‌گاه «https://vu.cmu.ac.ir/login/index.php» انجام می‌شود. نام کاربری و گذرواژة شما برای ورود به این سامانه به شرح زیر است:
-    نام کاربری: شمارة پرونده
-    گذرواژه: شمارة داوطلب
۴ - راهنمایی تشکیل پرونده و شیوة محاسبة امتیازها: تمام راهنمایی‌های لازم برای تکمیل پروندة الکترونیکی و چاپی، و چگونگی محاسبة امتیازات شما (مصاحبه [۳۰ درصد] + سوابق آموزشی، پژوهشی، و فناوری [۲۰ درصد]) در پروفایل کاربری شما ارائه می‌شود؛
بسیـار مهـم:
۵ - بازة تکمیل پروندة الکترونیکی از ساعت ۹:۰۰ صبح روز سه‌شنبه ۰۳/خردادماه/۱۴۰۱ تا ساعت ۲۴ روز سه‌شنبه ۱۰/خردادماه/۱۴۰۱ است. پس از تمام شدن این بازه، سامانة ثبت‌نام بسته می‌شود و به دلیل فشردگی زمان بررسی مدارک و انجام مصاحبه، این بازه به هیچ‌وجه تمدید نخواهد شد.
۶ - شرط انجام مصاحبه: داوطلبان عزیز تنها در صورتی می‌توانند در مصاحبه شرکت کنند که تمام مدارک لازم (قید شده در پروفایل کاربری شما بر روی سامانه) را بارگذاری کرده باشند و صحت مدارک آنها تایید شده باشد.
۷ -  رفع اشکال احتمالی در ورود به سامانه: در صورتی که برای وارد شدن به پروفایل کاربری خود با مشکل مواجه شدید با کارشناس سامانة ثبت‌نام آقای حسین‌پور تماس بگیرید:
-    شمارة تماس: ۳۱۲۷۲۱۵۵-۰۵۴ (ساعت تماس ۹:۰۰ صبح تا ۲:۰۰ بعد از ظهر)
-    ای‌میل: register@cmu.ac.ir
-    توجه: این شماره تماس صرفاً برای «رفع مشکل فنی» در ورود به سامانه است؛ روش‌های رفع ابهام و پاسخگویی به پرسش‌های احتمالی دربارة فرایند ثبت‌نام، شرکت در مصاحبه، مدارک لازم و ... در پروفایل کاربری شما بر روی سامانه اطلاع‌رسانی شده است.
-    در صورتی که تا ۲۴ ساعت پس از برقراری تماس مشکل ورود به سامانة شما برطرف نشد لطفاً با تماس تلفنی موضوع را اطلاع دهید.
۸- تلفن‌های تماس با کارشناسان تحصیلات تکمیلی دانشگاه:
-    ۰۵۴-۳۱۲۷۲۰۸۶ (ساعت تماس ساعت تماس ۹:۰۰ صبح تا ۲:۰۰ بعد از ظهر)

با آرزوی موفقیت
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی